SOS van Avicii meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Avicii
Avicii

Met SOS pakt Avicii deze week de eerste plaats in de Streaming Top 40.

De Zweedse dj die een jaar geleden overleed kwam de lijst vorige week binnen met de track die toen Alarmschijf was op Qmusic. Ook op de verschillende streamingplatformen is het nummer nu dusdanig vaak aangeklikt dat SOS door weet te stijgen naar de eerste plek. Direct achter SOS zien we de snelste stijger in de lijst staan; Old Town Road, de track van Lil Nas X, klimt 22 plaatsen naar nummer 2.

De nummer 1 van vorige week, Allang Al Niet Meer, doet het stukken minder. De maker van de track, Boef, stond er een week mee op nummer 1 maar levert nu liefst 16 plaatsen in. Dat maakt Allang Al Niet Meer overigens niet de snelste zakker in de lijst; die titel kleeft aan Derriere van Famke Louise. Zij levert deze week liefst 25 plekken in en keldert naar nummer 35.

Killer Kamal was tot 2014 tien jaar lang lid van de rapgroep Youssef & Kamal en inmiddels werkt hij veelvuldig samen met producer Teemong. Na tracks als Mug en Natuur scoort hij nu met Wat Een Junk een streaminghit ; de track is de hoogste van zes binnenkomers op nummer 9.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier

1 (12) SOS- Avicii
Bekijk hier de songtekst van SOS

9 (--) WAT EEN JUNK- Killer Kamal

13 (--) S/O Naar De…- Bizzey x Ramiks

26 (--) WALOU CRISIS- Dopebwoy ft. 3robi & Mula B

28 (--) FLITS-MEISTER- Jebroer x Outsiders

33 (--) QUOTE- Djeza feat. Boef

37 (RE) SAY MY NAME- David Guetta & Bebe Rexha & J Balvin
Bekijk hier de songtekst van Say My Name

(Foto: BSR Agency)