Soldier On blijft meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Di-Rect
Di-Rect

Voor de vierde week is Soldier On van Di-Rect de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

Afgelopen weekeinde trad Di-Rect op vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag en het online concert bracht de band op het idee om komende maand opnieuw een show te doen, op 4 juli, vanaf de pier in Scheveningen. De groep staat volop in de belangstelling en heeft nu vier weken lang de meest gedraaide track van de Nederlandse radio te pakken.

Het succes van Blinding Lights neemt op de radio iets af. De hit van The Weeknd staat nu een half jaar in de Airplay Top 40 en daarvan stond de track slechts drie weken niet in de top 10. Blinding Lights is nu ingewisseld voor In Your Eyes dat negen plaatsen wint en daarmee op nummer 2 komt. Breaking Me, de hit van Topic en A7s, staat voor het eerst in de top 5 op nummer 5. Drown, de track van Martin Garrix en Clinton Kane, gaat een tandje vaker de zenders op en komt daarmee voor het eerst in de top 10.

De Alarmschijf van afgelopen week, X van de Jonas Brothers en Karol G, komt deze week als hoogste van vijf binnenkomers in de lijst terecht. Ook de nieuwste Alarmschijf, die van Conkarah en Shaggy, staat al in de lijst op nummer 38. Roses, in de remix van Imanbek, is de snelste stijger. De track van Saint Jhn klimt in de zesde week met 16 plaatsen naar nummer 14. Met de opmars van X, de nieuwste van de Jonas Brothers, is What A Man Gotta Do met 18 plaatsen verlies dan nu wel de snelste zakker op nummer 26.

De complete Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) SOLDIER ON- Di-Rect 

14 (30) ROSES – IMANBEK REMIX- Saint Jhn feat. Imanbek 

35 (--) WATERMELON SUGAR- Harry Styles 

36 (--) INTENTIONS- Justin Bieber ft. Quavo 

37 (--) ILY- Surf Mesa feat. Emilee

38 (--) BANANA – DJ FLE – MINISEREN REMIX- Conkarah feat. Shaggy