Soldier On 6 weken meest gedraaid

- Hitlijsten

 Di-Rect
Di-Rect

Voor de zesde week heeft Di-Rect met Soldier On de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

Di-Rect wist eerder de overmacht van The Weeknd op de radio te doorbreken. De Canadese zanger stond 17 weken op de eerste plek van de Airplay Top 40. Soldier On doet dat deze week voor de zesde keer. Achter Di-rect staat Davina Michelle met Beat Me nu voor de derde keer op nummer 2. In Your Eyes, dat vorige week al na een week uit de top 3 viel keert daar nu in terug op nummer 3.

Perfect, de track die Lucas & Steve met Haris maakten, stond eerder dit jaar drie weken in de top 3. Die track wist toen echter niet verder dan nummer 9 te komen. Hun nieuwste, Letters, was vorige week Alarmschijf bij Qmusic en heeft die prestatie inmiddels overtroffen door naar nummer 7 te stijgen. De meeste winst is echter weggelegd voor Harry Styles die met Watermelon Sugar 15 plaatsen winst weet pakken. Vorige week leverde de track nog een positie in, nu staat de One Direction-zanger er mee op nummer 21.

In de Airplay Top 40 zien we deze week twee binnenkomers. Snelle zet zijn Kleur op nummer 27 waar Tones And I met Ur So Fxxking Cool drie plekken hoger de hoogste nieuwe is.

De complete Airplay Top 40 bekijk je hier en beluister je via onze playlist op Spotify.