Soldier On 10 weken meest gedraaid

- Hitlijsten

 Di-Rect
Soldier On 10 weken meest gedraaid

Di-Rect staat met Soldier On nu voor de tiende week op de eerste plek van de Airplay Top 40.

Soldier On staat voor de tweede week boven Breaking Me (van Topic en A7s) met In Your Eyes (van The Weeknd) nu voor de vierde keer op nummer 3. Love To Go (van Lost Frequencies, Zonderling en Kelvin Jones) stijgt twee plekken en staat voor de tweede keer op nummer 6. Met X keren de Jonas Brothers en Karol G, na zes weken lager te hebben gestaan, weer terug op de plek waar ze in de Airplay Top 40 begonnen: nummer 8.

De Airplay Top 40 telt twee nieuwe binnenkomers met Head & Heart van Joel Corry en MNEK als hoogste nieuwe. De ex-Alarmschijf komt de lijst binnen op nummer 9. De Alarmschijf van vorige week, My Own World (van Davina Michelle) zakt met 7 plekken verlies tot net buiten de top 10 op plek 11. Op nummer 29 zijn ook Kygo en Tina Turner nieuw bij de 40 meest gedraaide radiohits met What’s Love Got To Do With It.

Zowel Savage Love (van Jason Derulo en Jawsh 685) en Some Say (van Nea) pakken 13 plaatsen winst en dat maakt die tracks de snelste stijgers. In omgekeerde richting zakt Hallucinate van Dua Lipa nu 17 plekken naar nummer 32. Zowel Waar Ga Je Heen (van Emma Heesters) en Ur So Fxxking Cool (van Tones And I) komen opnieuw binnen in de lijst. The Last Time van The Script wil de lijst nog niet verlaten. Dat levert de Ierse band een 44e week op in de lijst met een plekje winst op nummer 39.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) SOLDIER ON- Di-Rect

9 (--) HEAD & HEART- Joel Corry & MNEK 

15 (28) SAVAGE LOVE (LAXED – SIREN BEAT)- Jawsh 685 & Jason Derulo 

29 (--) WHAT’S LOVE GOT TO DO WITH IT- Kygo x Tina Turner