Snelle op 1 in Streaming Top 40

- Hitlijsten

 Camila Cabello Roddy Ricch Tones And I Drake Future Snelle
Snelle 2020

Nadat Tones And I 13 weken op 1 heeft gestaan in de Streaming Top 40 staat Snelle nu bovenaan met zijn nieuwste single Smoorverliefd.

De nieuwe single van Snelle, Smoorverliefd, is nog geen twee weken uit én staat nu al bovenaan in de Streaming Top 40. Daarmee weet hij de ijzersterke Tones And I, die 13 weken op 1 stond, te veroveren. Dit is voor Snelle niet zijn enige positie in de lijst, met nog drie andere nummers staat hij in de Streaming Top 40. Reünie stijgt deze week twee plekjes omhoog en staat nu op de 18e plek, Zij Kent Mij staat één plekje lager op 19 en zakt daarmee twee posities naar beneden. Zijn laagste nummer in de lijst is Lippenstift. De samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank zakt deze week van plek 25 naar de 28e positie.

Net als in de Global Top 40 is Life Is Good van Future ft. Drake de hoogste nieuwe binnenkomer in de Streaming Top 40. We zien het nummer deze week binnenkomen op de 17e plek, tussen My Oh My en Reünie in. De hoogste stijger deze week is Roddy Ricch. Vorige week stond hij met The Box op de 14e plek en nu vinden we de track op de 5e positie. 

Bekijk hier de volledige Streaming Top 40

1 (2) SMOORVERLIEFD- Snelle
Check hier de songtekst van Smoorverliefd

17 (--) LIFE IS GOOD- Future ft. Drake
Check hier de songtekst van Life Is Good

5 (14) THE BOX- Roddy Ricch 
Check hier de songtekst van The Box

16 (16) MY OH MY- Camila Cabello
Check hier de songtekst van My Oh My