Señorita voor derde week meest gedraaid

- Hitlijsten

 Shawn Mendes Camila Cabello

De lijst van de 40 meest gedraaide hits op de Nederlandse radio wordt voor de derde keer aangevoerd door Shawn Mendes en Camila Cabello.

Señorita wist vorige week de eerste plaats te heroveren op I Don’t Care (van Ed Sheeran en Justin Bieber) en die track zakt nu, in de 18e week, naar nummer 3. De twee zijn ondertussen gepasseerd door Tiësto, Jonas Blue en Rita Ora die met hun Ritual nu voor het eerst op nummer 2 weten te komen. Narcotic, de remake van de hit van Liquido uit 1999, stond de afgelopen week volop in de spotlights op de radio. Het levert YouNotUs, Janieck en Senex meteen een top 10-hit op want de track is de hoogste van zeven binnenkomers in de lijst. Daarbij zien we twee zangeressen van Fifth Harmony hun eigen successen boeken; de ex-Alarmschijf van Camila Cabello, Liar, is nieuw op nummer 15 en Normani komt met haar Motivation binnen op nummer 27.

Twee artiesten hebben elk drie hits bij de meest gedraaide nummers op de radio. Davina Michelle staat op de posities 30, 35 en 38 met respectievelijk Better Now, Skyward en Hoe Het Danst waar Martin Garrix zijn hits op de plekken 24, 37 en 40 heeft staan met These Are The Times, No Sleep en Home. Die laatste hit heeft het wel moeilijk want met 20 plekken verlies is dat deze week de snelste zakker. De grootste winst weet Kensington te pakken. Hun What Lies Ahead, vorige week nieuw op nummer 22, klimt 9 plaatsen omhoog naar nummer 13.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) SEÑORITA- Shawn Mendes & Camila Cabello
Bekijk hier de songtekst van Señorita

10 (--) NARCOTIC- YouNotUs & Janieck & Senex
Bekijk hier de songtekst van Narcotic

13 (22) WHAT LIES AHEAD- Kensington
Bekijk hier de songtekst van What Lies Ahead

15 (--) LIAR- Camila Cabello
Bekijk hier de songtekst van Liar

26 (RE) HOW WOULD YOU FEEL- Krezip
Bekijk hier de songtekst van How Would You Feel

27 (--) MOTIVATION- Normani
Bekijk hier de songtekst van Motivation

34 (--) CIRCLES- Post Malone
Bekijk hier de songtekst van Circles