Prisoner is de hoogste binnenkomer in de Top 40

- Hitlijsten

 Miley Cyrus Dua Lipa Justin Bieber Shawn Mendes
Prisoner is de hoogste binnenkomer in de Top 40

Twee tracks weten deze week de Top 40 te bereiken: Prisoner van Miley Cyrus en Dua Lipa en Monster van Shawn Mendes en Justin Bieber. Je checkt hier alles over deze nummers.

34. PRISONER – Miley Cyrus feat. Dua Lipa
"In loving memory of all my exes. Eat Shit" Dat is de tekst die je aan het einde van de spraakmakende videoclip bij Prisoner te zien krijgt. Miley Cyrus en Dua Lipa rekenen op die manier even af met al hun voormalige geliefdes, waarmee ze blijkbaar nog een appeltje te schillen hebben. De tekst van Prisoner gaat dan ook over een relatie die als een gevangenis voelt. In de clip zie je Miley en Dua feesten in een tourbus, terwijl ze onder het bloed zitten. Prisoner is na Midnight Sky de tweede single van Miley’s album Plastic Hearts, dat deze week is uitgekomen. Behalve met Dua Lipa werkt de Amerikaanse op dat album samen met jaren ’80-iconen Billy Idol en Joan Jett. Qmusic koos Prisoner onlangs als Alarmschijf.

36. MONSTER – Shawn Mendes & Justin Bieber
Een paar maanden geleden al deelde Scooter Braun, de manager van Justin Bieber, een video op sociale media waarop je de Canadese zanger piano zag spelen samen met zijn landgenoot Shawn Mendes. Heel verrassend is het sindsdien niet meer dat de twee een duet hebben opgenomen. Dat heet Monster. Het is na de titeltrack de tweede single én de tweede Top 40-notering van Shawns nieuwe album Wonder. Dat verschijnt op 4 december. Een documentaire over Shawn vind je inmiddels al een paar weken op Netflix. In Wonder is de titel. Justin Bieber staat deze week zelfs drie keer in de Top 40. Behalve Monster vind je Lonely, met Benny Blanco, en Holy, met Chance The Rapper, in de lijst en hoog ook.

Foto: YouTube