Global Top 40: Stay nu 12e week op 1

- Hitlijsten

 Justin Bieber The Kid Laroi
Global Top 40: Stay nu 12e week op 1

The Kid Laroi en Justin Bieber hebben met Stay ook deze week de eerste plek van de Global Top 40 in handen.

De track staat inmiddels sinds 7 augustus op nummer 1. Señorita was in 2019 de vorige nummer 1 die de Global Top 40 voor zo’n lange periode wist aan te voeren. De hit van Shawn Mendes en Camila Cabello stond totaal 13 weken op de eerste plek. Easy On Me, de nieuwste hit van Adele die afgelopen vrijdag verscheen, komt nu al binnen in de lijst. De single die als voorloper van haar 30-album is verschenen is op nummer 8 de hoogste van drie nieuwe hits. Adele stond in 2017 voor het laatst in de Global Top 40. Eind februari van dat jaar viel Water Under The Bridge na vier weken uit de lijst.

Lo Siento BB:/ van Tainy, Bad Bunny en Julieta Venegas kwam vorige week als hoogste nieuwe op nummer 26 de Global Top 40 binnen. Deze week klimt de track, met 15 plaatsen winst, naar nummer 11. Cold Heart, het nummer waarmee Elton John en Dua Lipa afgelopen week de eerste plek van de Britse hitlijst wisten te bereiken, stijgt acht plaatsen en weet op nummer 10 voor het eerst de top 10 te bereiken.

Van de 23 zakkende tracks levert Lalisa (van Lisa) de meeste plaatsen in. De Zuid-Koreaanse zangeres zakt 6 plaatsen naar nummer 16. De opvolger van Lalisa, Money, klimt twee plaatsen en staat deze week op nummer 2. Deze week weten slechts zes hits positiewinst te boeken.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) STAY- The Kid Laroi & Justin Bieber

8 (--) EASY ON ME- Adele

11 (26) LO SIENTO BB:/- Tainy, Bad Bunny & Julieta Venegas

32 (--) SEJODIOTO- Karol G

36 (--) ARRANHÃO- Henrique & Juliano