Global Top 40: Señorita blijft op 1

- Hitlijsten

 Camila Cabello Shawn Mendes
Shawn Mendes | Camila Cabello

Vorige week kwamen Shawn Mendes en Camila Cabello binnen op de eerste plek van de Global Top 40 en daar staan ze deze week nog steeds.

Señorita blijft deze week Old Town Road, de hit van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus, voor. De track, die afgelopen vrijdag opnieuw een nieuwe versie kreeg met nu de toevoeging van Mason Ramsey en Young Thug, zet ondertussen een bijzondere reeks neer in de lijst. Old Town Road staat nu 16 weken in de lijst en 13 van die weken stond het nummer in de top 2. Rodeo, de opvolger van Lil Nas X met Cardi B, heeft het een stuk zwaarder; met 14 plaatsen verlies is het nu de snelste zakker in de lijst op nummer 34.

De hoogste van twee nieuwe binnenkomers staat op nummer 3 via Goodbyes, de track van Post Malone waarop ook Young Thug te horen is. Shape Of You keert, dik tweeëneenhalf jaar nadat het voor het eerst in de Global Top 40 stond, terug in de lijst. De hit van Ed Sheeran stond eerder 15 weken op de eerste plek en komt nu voor de 84e week terug in de lijst.

Met 14 stijgers in de lijst weet Miley Cyrus de meeste winst te pakken. Haar Mother’s Daughter stond de afgelopen twee weken op nummer 33. Met het verschijnen van een videoclip bij het nummer weet de track nu elf plaatsen winst te pakken en daarmee is het nu de snelste stijger.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) SEÑORITA- Shawn Mendes & Camila Cabello
Bekijk hier de songtekst van Señorita

3 (--) GOODBYES- Post Malone featuring Young Thug
Bekijk hier de songtekst van Goodbyes

22 (33) MOTHER’S DAUGHTER- Miley Cyrus
Bekijk hier de songtekst van Mother’s Daughter

37 (--) RANSOM- Lil Tecca

40 (RE) SHAPE OF YOU- Ed Sheeran
Bekijk hier de songtekst van Shape Of You