Streaming Top 40

week 45 (2 november 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
11
10
16
Details Rosa Linn - Snap
1016
33
26
10
Details Makar - Mood
2610


3 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@vernon dacht ik al dat het een album plaat is. ik weet dat yt en spotify even zwaar meetellen toch had ik verwacht dat de streams van zoiets als unholy te hoog waren om calm down nog op #1 te houden. op welke positie zou grijs staan als de beste zangers yt video mee zou tellen? en heeft grijs überhaupt wel een officiële yt video? in de top 40 word de beste zangers clip gebruikt dus ik denk niet dat er eentje is. ze zouden die eigenlijk gewoon mee moeten tellen. en hem dan op zoiets als #18 zetten
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
Bejeweled is geen radiosingle maar heeft wel een video gekregen en komt daarom binnen. Calm Down staat nog op 1 omdat de Streaming Top 40 Spotify en YouTube even zwaar weegt, terwijl Spotify veel sterker is. In "pure" streams staat Unholy bovenaan en zou I'm Good mogelijk op 2 staan. Grijs wordt eigenlijk veel meer gestreamd maar de video van het live-optreden bij Beste Zangers staat niet gemarkeerd op YouTube als het nummer en wordt dus niet meegeteld in de "officiële" YouTubecijfers (maar ik gok wel in de Top 40)
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
????? kan iemand mij vertellen wat calm down nog op #1 doet?! daar hoort toch allang een track zoals unholy of zoiets te staan? in ieder geval wel dicht bij een recordje? lift me up kan regelrecht de top 40 in met een hoge entry. is deze 2de single van taylor een album plaat die het zo goed doet of is dit ook een single? ik had anti hero hoger verwacht omdat deze plaat in 2 dagen al op #30 binnen kwam. capaldi kan ook een serieuze stijging verwachten. dean lewis mag wel weer omhoog met de streams en grijs staat ook veel te laag in de streams ook mis ik eigenlijk edje hier met celestial ie verdient wel wat extra streams.