Bam Bam is meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Camila Cabello Ed Sheeran
Bam Bam is meest gedraaide hit

Camila Cabello en Ed Sheeran hebben met Bam Bam opnieuw de meest gedraaide hit van de Nederlandse radio.

Het tweetal stond drie weken geleden ook al een week op nummer 1 maar moest de koppositie in de twee tussenliggende weken laten aan As It Was (van Harry Styles) en In The Dark (van Purple Disco Machine en Sophie And The Giants). Die laatste hit staat inmiddels wel al 12 weken in de top 3 van meest gedraaide hits op de Nederlandse radio.

Rondé heeft opnieuw een radiosucces te pakken. In november van het afgelopen jaar kwam de Utrechtse band voor het eerst bij de vijf meest gedraaide hits van ons land met Hard To Say Goodbye. Dat weet de opvolger nu ook te presteren; Love Myself klimt met drie plekken winst naar nummer 4.

Ava Max weet met Maybe You’re The Problem terug te keren in de bovenste helft van de lijst. De track wist in de week nadat het Alarmschijf was bij Qmusic op plek 12 binnen te komen. Deze week maakt de gestage opmars plaats voor een snelle stijger want Max is op nummer 20, met 9 plaatsen winst, de snelste stijger. Net een plekje hoger zien we de Alarmschijf van vorige week debuteren; Questions van Lost Frequencies en James Arthur is nieuw op nummer 19.

Bekijk hier de volledige Airplay Top 40

1 ( 3) BAM BAM- Camila Cabello feat. Ed Sheeran

19 (--) QUESTIONS- Lost Frequencies & James Arthur

22 (--) OLIVIA- Antoon

29 (--) IK BEN KACHEL- OBZ

34 (--) MULTICOLOR- Son Mieux

39 (--) SOLO PARA TI- Alvaro Soler x Topic