Airplay Top 40: In The Dark weer op 1

- Hitlijsten

 Sophie and The Giants Purple Disco Machine
Airplay Top 40: In The Dark weer op 1

Voor de derde keer klimt In The Dark van Purple Disco Machine en Sophie And The Giants naar de eerste plek van de Airplay Top 40.

In een tijdsbestek van nu vijf weken wisselt In The Dark steeds van positie met Anyone For You (Tiger Lily) van George Ezra. Of die laatste nog terug zal keren op de eerste plek van de Airplay Top 40 is maar zeer de vraag. De Britse zanger heeft namelijk inmiddels een opvolger gelanceerd via Green Green Grass. Die track is deze week, op nummer 12, de hoogste van drie nieuwe binnenkomers.

Where Did You Go van Jax Jones en MNEK staat inmiddels acht weken in de Airplay Top 40 en weet deze week, voor het eerst, de top 5 te bereiken. Complete Mess van 5 Seconds Of Summer komt voor het eerst in de top 10 (op plek 8). Melody (van Sigala) en As It Was (van Harry Styles) keren terug in de top 10.

Bones (van Imagine Dragons) en Remind Me (van Tom Grennan) pakt 8 plaatsen winst en zijn daarmee de snelste stijgers. In omgekeerde richting valt Crazy What Love Can Do van David Guetta, Becky Hill en Ella Henderson met 25 plaatsen verlies, als snelste zakker, naar nummer 32.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 2) IN THE DARK- Purple Disco Machine + Sophie And The Giants

12 (--) GREEN GREEN GRASS- George Ezra

26 (--) 4U- Ofenbach

37 (--) THOUSAND MILES- The Kid Laroi