Drake stelt opnieuw concerten uit

- Concerten

 Drake
Drake stelt opnieuw concerten uit

Drake heeft woensdag besloten zijn Amsterdamse shows van 26 en 27 januari uit te stellen naar maart.

De rapper zou op 26 januari zijn Boy Meets World Tour beginnen in de Amsterdamse Ziggo Dome maar is nog niet klaar voor de start. Het concert van 26 januari zal nu plaatsvinden op 27 maart. De show van 27 januari zal op 28 maart gepland worden. Het concert van 28 januari gaat nog wel door.

“Vanwege problemen in de productie zijn de data van The Boy Meets World Tour in Amsterdam uitgesteld naar maart. Terwijl Drake op dit moment in Amsterdam is en klaar is om zijn onvergetelijke optreden naar zijn fans vragen deze onvoorziene omstandigheden om aanpassingen om er zeker van te zijn dat fans de spectaculaire ervaring krijgen die ze verwachten en verdienen”, zo deelt Drake mee.
 
MOJO betreurt het uitstellen van de concerten: "We hebben het volste vertrouwen dat Drake vier geweldige shows gaat neerzetten."  

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Als de bezoekers niet op de nieuwe datum kunnen, dan krijgen ze hun aankoopbedrag terug. Alle kaartkopers voor deze twee concerten krijgen per mail een bericht hierover.