Airplay Top 40

week 52 (24 december 2018)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


9 Reacties


Log in om te reageren.

Nick de Rooij  - 
Het rare is dat High on Life nog op 16 staat in de Mega Top 50, maar niet meer in de top 40
Martijn Poortvliet  - 
Ook in andere airplaylijsten kelderden Rise en Darkside vrij recent, dus klopt wel dat ze tot na kerst verdwenen zijn.
Dddddddz  - 
Hahahaha dit is de raarste lijst die ik tot dusver heb gezien
Martijn Schipper  - 
@Wesley Vreemd he van Darkside!!
Martijn Schipper  - 
Wauw. Interessant! High On Life op 1!! Moet toch wel een re-entry krijgen... Ongelofelijke stijging van IJskoud, terecht. Zal ie dan top 3 komen op vrijdag? Is vrijdag trouwens de laatste top 40 op 538? Sweet But Psycho stijgt ook weer een plekje, staat vast op 1 op vrijdag. Ook goeie stijging van Where Have You Gone, die de top 15 wel kan halen. Kerstzummers zullen na deze week weer zakken, gelukkig maar, krijgen we eindelijk weer een gewone lijst. Happier stijgt gelukkig ook weer flink, zal wel in de top 10 blijven. Helaas zakt Let You Love Me licht, maar wat een stijging weer van Polariod! Duurt Te Lang zakt weer iets af, net zoals Nothing Breaks Like A Heart (al). In My Mind stort ineen en Wild Wild Son blijft maar gaan, komt vrijdag ook wel in de top 10 denk ik. Girls Like You ook weer hard onderuit en goeie binnenkomers van Bad Liar (kan in de top 40 de top 10 denk ik wel halen) en Diamond Heart (komt komende vrijdag vast binnen). Natural, Hurt Somebody en Electricity (verklaard de dikke daling in de top 40) ook hard onderuit. Rewrite The Stars helaas ook al bijna weg. In totaal 16/40 kerstnummers xD
Wesley Steenbergen  - 
Roy, mee eens. High on life verdient dat, maar let op hè, ik zeg het nu. Door de kerst draaien ze vooral kerstnummers, nu dit zometeen over is zakken deze nummers de komende 2 weken massaal weg. De nummers die nu klappen kregen of krijgen komen dan weer doodleuk terug. Sta niet gek te kijken dat de top40 de komende 2 weken niet is wat je denkt dat het is door de kerstinvloed
Wesley Steenbergen  - 
Wat on earth is happening?! Ja, het is kerst en 16 nummers er dan van kerst erin prima. Maar WTF! Darkside eruit vanaf 4!!, Rise en Shotgun er ook uit, Nummers die keihard zakken zoals In my mind en ocean. Ik denk persoonlijk door de grote stijgingen vana andere tracks, dat IJskoud weleens de nieuwe nr. 1 kan worden (enorme airplay boost, streaming oke)
Roy Spijkerboer  - 
Sweet But Psycho deze week dan de nieuwe nummer 1? En High On Life RE-Entry? Diamond Heart nieuw in de Top 40 aankomende vrijdag? Verder stijgen IJskoud, Where Have You Gone, Polaroid en Bad Liar. En misschien Happier en Wild Wild Son. Helaas zakt Natural 13 plekken en staat Rewrite The Stars onderaan de lijst. En andere behoorlijke zakkers zijn Electricity met 17 plekken, In My Mind met 15 plekken en Girls Like You met 11 plekken!
RD  - 
1 in Airplay en 39 in streaming High On Life hoort gewoon in de top 40 te staan, wat een belachelijk gedoe weer. Verder laat deze lijst zien dat hits zoals Bad Liar, Happier, Polaroid en Ijskoud binnenkort verder omhoog zullen gaan.