Vandaag: Madonna zoent Drake

- Vandaag

 Madonna Drake
Vandaag: Madonna zoent Drake

Tijdens Coachella ontstaat, op 12 april 2015, flink wat verbazing als Madonna rapper Drake vol op zijn mond zoent.

Madonna is het een beetje aan haar stand verplicht om van tijd tot tijd wat te shockeren. Dat doet ze ook als ze op Coachella staat en besluit om Drake eens lekker vol te zoenen. “Als je me niks vindt en nog steeds alles ziet wat ik doe dan ben je gewoon een fan”, zo vertelt ze aan alle critici. Drake laat weten dat hij het snel uit moet maken met Madonna.

In de weken die volgen is de zoen hét gesprek van de twee. Madonna heeft een aantal ingestudeerde antwoorden paraat. Zo wordt haar gevraagd hoe Drake zoent en daarop reageert ze: “I kissed a girl and I liked it” naar de hit van Katy Perry uit 2008. Op de vraag of ze nog een advies had voor zichzelf in jongere jaren: “Zoen niet met Drake; hoe vaak hij je daar ook om smeekt!”

Later werd wel duidelijk dat er een kortstondige relatie is geweest tussen Madonna en de 28 jaar jongere Drake, zo bevestigen bronnen rond Madonna. “Ze hadden het leuk samen maar houden alles echt voor zichzelf. Geen van beiden zal het er ooit over gaan hebben. Drake heeft een reputatie met oudere vrouwen en dus was Madonna helemaal zijn type.”

Op deze dag zijn onder meer Sak Noel (1983) en Joshua Nolet (Chef’Special, 1988) jarig.

De nummer 1-hits van 12 april
2003: STEP RIGHT UP- Jamai
2008: MERCY- Duffy
2014: RATHER BE- Clean Bandit feat. Jess Glynne