Vandaag: Gwen Stefani verloofd

- Vandaag

 Gwen Stefani
Vandaag: Gwen Stefani verloofd

Op 27 oktober 2020 maakt Gwen Stefani bekend dat ze is verloofd met countryzanger Blake Shelton.

Een romance kan overal ontstaan, zelfs op de rode stoelen van The Voice. Dat bewezen de coaches Gwen Stefani en Blake Shelton al in november 2015. Bijna vijf jaar later vroeg Blake zijn vriendin ten huwelijk. “Bedankt voor het redden van mijn 2020… En de rest van mijn leven.. Ik hou van jou. Ik hoorde een JA!” schreef de 44-jarige countryzanger op 27 oktober op Twitter. Daarbij deelde hij een foto waarop hij zijn toekomstige echtgenote op de mond kust, terwijl zij haar verlovingsring laat zien. Gwen Stefani plaatste diezelfde foto met het bijschrift: “Ja, graag!”.

Gwen en Blake hadden elkaar eind 2014 persoonlijk leren kennen tijdens het zevende seizoen van de Amerikaanse versie The Voice. Gwen Stefani werd toen geïntroduceerd als nieuwe coach. Zij was op dat moment nog getrouwd met Bush-frontman Gavin Rossdale, met wie zij drie kinderen heeft. In augustus 2015 vroeg zij een scheiding aan. Blake Shelton, die al sinds het eerste seizoen in 2011 als coach betrokken was bij The Voice, was kort daarvoor gescheiden van zijn tweede echtgenote Miranda Lambert. Kort na hun scheidingen begonnen Gwen en Blake met daten en in november 2015 werd hun relatie officieel.

In het eerste weekend van juli 2021 ging het gerucht al rond dat het stel getrouwd was, maar de geruchten werden pas de week daarop bevestigd. Toen plaatste Gwen Stefani drie trouwfoto’s op Instagram. Daarbij schreef ze dat het huwelijk op 3 juli was voltrokken. De trouwerij had plaatsgevonden in een speciaal voor die gelegenheid gebouwde kapel op de ranch van Blake Shelton in Oklahoma.

Op deze dag zijn onder meer Kelly Osbourne (1984) en James TW (1997) jarig.

De nummer 1-hits van 27 oktober:
2001: Can't Get You Out Of My Head- Kylie
2007: Bedankt Mijn Vriend- André Hazes & André Hazes Jr
2012: Skyfall- Adele
2018: Verleden Tijd- Frenna & Lil Kleine