Vandaag: Ed Sheeran gewond na fietsongeluk

- Vandaag

 Ed Sheeran
Vandaag: Ed Sheeran gewond na fietsongeluk

In de nacht van 15 op 16 oktober 2017 breekt Ed Sheeran een pols, elleboog en rib na een val van zijn fiets.

Ed Sheeran viel van zijn fiets terwijl hij van een helling reed. Aanvankelijk dacht hij dat er niets aan de hand was. Na zijn val ging hij nog even naar een café en vervolgens naar huis. De volgende ochtend werd hij echter wakker met hevige pijn in ging hij meteen naar het ziekenhuis van Ipswich. Diezelfde dag plaatste hij een foto van zichzelf op Instagram met de ene arm in het gips en de andere in een draagband. In het bijschrift stond dat hij nog wachtte op nader medisch advies en dat de fans rekening moesten houden met afgelaste concerten.

View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

In het ziekenhuis werd later vastgesteld dat hij zijn linkerelleboog, zijn rechterpols en een rib gebroken had. Door deze blessures kon hij een tijdje niet optredens en moet hij vijf concerten in Azië afzeggen. Een week later was hij te gast in The Jonathan Ross Show om over zijn ongeluk te vertellen. Daar zei hij dat het de eerste keer was dat hij door zijn schuld optredens had moeten afzeggen.

Tijdens zijn herstel dronk Ed Sheeran op advies van zijn artsen geen alcohol, omdat dat het genezingsproces zou kunnen vertragen. Pas op 11 november stond de zanger weer op het podium. Aan het publiek in Singapore vertelde hij dat de afgelopen weken de meest deprimerende uit zijn leven waren.

Op deze dag zijn onder meer John Mayer (1977) en Ali B (1981) jarig.

De nummer 1-hits van 16 oktober:
2004: Zij Gelooft In Mij- André Hazes
2010: Just The Way You Are- Bruno Mars