Top 40

week 22 (29 mei 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
2
2
12
Details Suzan & Freek - Goud
212
 
2
440
13
13
10
Details Lost Frequencies - Rise
1310
13
194
16
17
3
Details Coldplay - Higher Power
173
 
16
66
21
14
15
Details Dua Lipa - We're Good
1415
10
376
29
33
4
Details Leony - Faded Love
334
29
28
31
34
7
Details Bløf - Horizon
347
31
45
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


19 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Kasper Ineke
Kasper Ineke  - 
Wat mij betreft staan onze zuiderburen lost frequencies met Rise echt VEEL TE LAAG! Dit nummer met een geweldig zomerse beat verdient minstens een top 10 notering!!
Top 40 profiel van Sam Miller
Sam Miller  - 
Bieber Peaches Heel gaaf nummer, ik luister het op repeat. En over het algemeen, wat mij betreft, een heel goed album. Hier zijn Bieber Lil Nas X en Dua Lipa tijdens het maken van mijn popmuziekafspeellijst dit jaar.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Opvallend dat Silk Sonice , Billie Eilish en Riton/Nightcrawlers opeens als een baksteen vallen. Dat gebeurde ook met Hypnotised en die is er zelfs al helaas uit. Des te opvallender dat een slap aftreksel als KKA stijgt en het hoogst irritante Frans Duits stijgen nog steeds in de Lijst der Lijsten staat. Dito voor ATB (deze B-versie kennen we nu wel) Nee, dan mag het door velen op dit forum genoemde Fred Again wel een stuk hoger komen. Fijn dat Horizon toch nog verder stijgt, dat blijft hopelijk zo. Coldplay ook slechts 1 plek omhoog. Pink ook sterk omlaag. Een mooie prestatie van Chef'Special, nu op 6. Hopelijk zijn zij het of Olivia Rodrigo die de Snelle Maan nu eindelijk eens laten wakker worden en van de gouden rang laten verdrijven.
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
Weer Dua Lipa op 538 pfff en weer geen schijf e.d. voor Anne-Marie en Niall :( Verder leuke hoge binnenkomers. Ik hoop op Je Me Casse! haha
Top 40 profiel van Ronald Zweers
Ronald Zweers  - 
De "schijven" voor komende week: AS = Leave before you love me - Marsmello & Jonas Brothers. FAV = Love again - Dua Lipa, DS = Calabria - DMNDS & Fallen Roses, TopSong = Easy prey - Komodo, MH = Smile - Wolf Alice, GS = Following the sun (Monte Fino Remix) - Super-Hi ft. Neeka, SLAMMixTotW = Alone - Melsen. Fijn zonnig weekend allemaal!
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
AS = Leave Before You Love Me - Marshmello x Jonas Brothers
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Mensen!! Het is gebeur Olivia Rodrigo staat in de 538 top 50 op #1 met Good 4 U (#34 > #1) :)))
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk  - 
Garrix mag gauw gaan zakken met zijn waardeloze EK Anthem,Davina hopelijk snel naar de top 10!Fred Again stijgt jammer genoeg maar langzaam,jammer dat Frans Duits en Maradonnie zakken hopelijk stijgt die weer door hun nieuwe versie De Leeuwendans (Klaar Voor De Aftrap)
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@Nour waarschijnlijk mag je weglaten, hij heeft nog maar 6 punten nodig
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
David Guetta heeft Rihanna waarschijnlijk volgende week ingehaald...
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
@wesly mee eens, Goud en Blijven Slapen zijn leuke nummers en ze staan al weken bovenaan dus dat laat zien dat ze favoriet zijn
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@Marco en @Ralph: Persoonlijk vind ik ze oké artiesten, zolang de nummers goed zijn. Er zijn nummers van hun waar ik ook niet weg van ben (Scars, nee is nee om 2 voorbeelden te noemen), maar deze zijn gewoon in mijn optiek goed.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Hmm, Dat was vrij close voor Ol, had ze bijna een 2e #1-entry in 2 top40-hits.... Nu 10 weken blijven slapen op 1, 27e die dat flikt. ID mag door, maar ik ben blij met de top3 (Grennan plakt gelukkig, staat goed daar). Nobody is perfect heeft een 2e leven gevonden, DoD en Hero vallen tegen. Billie, Bruno, Dua, Riton en Miss you kletteren weg. Garrix valt tegen met de 2e week
Top 40 profiel van Ralph Reijnders Reijnders
Ralph Reijnders Reijnders  - 
@Marco: ik vind het ook waardeloze artiesten. Het top 40 publiek 'houdt' van ze.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Mooie lijst, armin en alesso mogen eigenlijk wel verder omhoog net zoals Hero Davina gaat ook lekker op 27 en 25!! Ronnie en Emma op 8 is ook lekker weer een beetje zomer in de top 10 en Olivia Rodrigo opweg naar haar 2e nummer 1 hit als het aan mij ligt!!
Top 40 profiel van Marco de Jong
Marco de Jong  - 
@Sander Snelle, Maan, Suzan en Freek blijven gelukkig nog wel een tijdje in de lijst want Nederland (behalve jij dan) houdt van hen. Morgenavond weer the Streamers waar ze ook weer optreden dus voorlopig zijn ze nog niet weg. Helaas voor jou.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Snelle en Maan en Susan en Freek mogen nu wel een keer de lijst uit. Ronnie Flex en Emma Heesters In de top 10? God mag weten waarom. Enige pluspunt is dat dat Imagine Dragons plekje stijgt.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
@Marco in 2019 gebeurde dat ook een keer, toen kwam Memories van Maroon 5 nieuw binnen op 25, en Lippenstift van Marco Borsato & Snelle op 9. Leuke lijst, hoewel ik Hero en Dancing On Dangerous wel hoger had gehoopt. Superleuke binnenkomers, vooral good 4 u, op nummer 4(!), Olivia haar tweede top 40-hit en ook die komt in de top 5 binnen! AS voor Dua Lipa, of toch voor Master KG & David Guetta & Akon?
Top 40 profiel van Marco Oussoren
Marco Oussoren  - 
Wow, alle (2) binnenkomers met een superstip. Lijkt mij uniek.