Top 40

week 36 (5 september 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
15
13
12
Details Lucas & Steve - Letters
1312
 
13
240
16
18
16
Details Ava Max - Salt
1816
16
270
19
11
13
Details Snelle - Kleur
1113
7
354
21
15
14
Details Regard & Raye - Secrets
1514
11
305
25
-
1
Details BTS - Dynamite
-1
 
25
16
30
21
10
Details Bilal Wahib - Tigers
2110
3
292
32
30
4
Details Sheppard - Symphony
304
30
26
39
36
8
Details Zoe Wees - Control
368
 
32
51
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


24 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van J Dot
J Dot  - 
Nederland maakt kennis met K-pop. Mooi dat BTS zijn intrede maakt in de top 40. Nu hopen dat op het aankomende album van Blackpink nog een top 40-waardige single staat.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Goede AS, 538Fav en Topsong
Top 40 profiel van Nick
Nick  - 
Wat een top DS!! Slam ook topschijven🔥
Top 40 profiel van Ronald Zweers
Ronald Zweers  - 
AS = De echte vent - Racoon, DS = Fire - Ytram & Elderbrook, (Martin Garrix dus) FAV = Tick Tock - Clean Bandit & Mabel, TopSong = Color - Di-Rect, MH = Douha (Mali Mali) - Disclosure & Fatoumata Diawara, GS = Hypnotized - Purple Disco Machine & Sophie and the Giants, SLAMMixTotW = Girl - KC Lights. Fijn weekend allemaal!
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
AS: Racoon - Echte Vent
Top 40 profiel van Nick
Nick  - 
Nice Clean Bandit & Mabel fav
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Eindelijk een nieuwe nummer 1 en deze is wel verdiend. Alhoewel de watermeloen zeker ook op de gouden rang had mogen staan. Gelukkig zakken de slechte remakes (de banaan en Alane), want die nummers zijn te veel gehyped. De discussie over Jerusalema is interessant. Persoonlijk vind ik het een leuk nummer; weer eens iets anders tussen al die Nederhop (over monotoon gesproken!). Onze Garrix nu op 40, waarbij ik mij echt de vraag stel hoe kunstmatig deze steeds is blijven hangen. Ava Max maal ophoog, geheel terecht, waarbij Salt nog wel wat hoger mag. La Lipa met Hallucinate mag ook zeker naar de Top 10. S&F ook in de Top 10, maar dat had voor wat mij betreft zonder dat monotone stemgeluid van Snelle gekunt. Taylor Swift ook omhoog, en dan moet ik meteen aan Miley Cyrus met Camouflage denken, want ook dat is een mooi nummer, dat volgende week hopelijk in de TOP-40 staat. De andere superstippen zijn ook leuk en terecht. Verder hoop ik ook dat Zoe Wees weer de weg omhoog weet te vinden. Echt een mooi nummer, een geweldige stem en tussen de monotone hits een verademende zangervaring.
Top 40 profiel van Anish
Anish  - 
Het staat nu wel vast dat Blinding Lights de #1 in de jaarlijst van 2020 is. Daarmee is het voor de tweede keer in de geschiedenis dat de #1 in de jaarlijst het jaar ervoor al de Top 40 binnenkwam. De andere keer was 1988.
Top 40 profiel van Tom van Bavel
Tom van Bavel  - 
Ik wil toch ook een lans breken voor Jerusalema, geweldige plaat!
Top 40 profiel van Jacco Kosten
Jacco Kosten  - 
Nog 1 week voor martin garrix! Jammer voor de streak. Het was m bijna gelukt. Nummer 1 is best goed nummer. Jerusalema vindt ik niet echt slecht (kwenie wrm jullie m wél slecht vinden), binnenkomers (Take you dancing en Dynamite) zijn 2 dikke hits. De overkant op 7 (ik verwacht dat ie nóg hoger komt). Dit is wss de laatste week voor control, higher ground, tout est bon of to tomorrow(ze moeten er allemaal zo snel mogelijk uit). Hoogste stijgers zijn Jerusalema en Someone to you(+11), Dua lipa stijgt nog steeds, maar ik denk wel dat haar 2 tracks de top 10-streak gaan verbreken. Save your tears stijgt ook lekker en Midnight sky ook. Volgende week is alane en/of banana uit de top 10 en komt jerusalema (en misschien midnight sky of waar ga je heen). X stijgt weer gelukkig. Far away from home gaat ook omhoog (maar wel langzaam). Salt stijgt ook lekker. AS wordt denk ik De Echte Vent of Hold Me While You Wait.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Mooie lijst Ava Max zowel met Salt als Kings & Queens in de lift. Miley Cyrus stijgt ook mooi door hoop volgende week in de top 10. Ook Jonas Brothers heeft de weg omhoog weer gevonden. Nu Dua Lipa nog Hallucinate mag ook wel in de top 10. Minpunt dat Lady Gaga zo snel stijgt snap echt niet waarom. van de Binnenkomers erg blij met Jason Derulo en BTS heeft zeker ook mooi werk afgeleverd. Alarmschijf Ava Max OMG Whats Happening.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Midnight sky mag ook de top10 wel in heel snel
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Dynamite binnen op 25 da's mooi, Nea, Ava Max omhoog is erg mooi ook de stijgingen van The Weeknd, Sam Feldt en Banners zijn erg mooi
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Jerusalema is een heerlijk nummer, net zoals someone To You en de nieuwe van the Weeknd, save Your tears. Jammer van die nummer 1, H & H had die plek veel beter kunnen benutten. Prima binnenkomers. Higher ground er nog steeds niet uit! L Fijn weekend allemaal!
Top 40 profiel van Menno de Jong
Menno de Jong  - 
Wat een slechte nieuwe nummer 1. Jammer! Er staat zoveel beters in de lijst. Ik hoop echt dat Jeruselema of de Overkant hem snel van de 1 afkrijgen. Als het in ieder geval maar niet Dynamite gaat worden want die is nog erger.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
Btw De meningen zijn blijkbaar verdeeld over Jerusalema. 538 heeft hem nog steeds niet op rotatie, Q schaalde de airplay op, maar topnummer.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
De derde opeenvolgende nummer 1 hit in de Nederlandse Top 40 bovenal dankzij TikTok. De 800ste nr 1 hit is voor Rolf Sanchez.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
head & heart mag wel naar 2 hoor S L kennen we wel
Top 40 profiel van @lbert E.
@lbert E.  - 
O gelukkig ik dacht dat ik de enige was die Jerusalema een eentonige plaat vond .Prima nr.1 al had van mij het hele nummer in het Spaans gemogen. Dit keer geen top 10 succes voor Dus Lipa en Tina en Kygo doeniet ook niet echt goed.Het schijnt dat Kygo nu met een nummer van Donna Summer bezig is ben erg benieuwd welk nummer ! Garrix staat er nog steeds in maar het is zo goed als zeker zijn laatste week dus er komt een einde aan zijn lange periode aan een stuk in de Top 40
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Snelste dalers: Tigers -9, Kleur -8, Secrets, To tomorrow -6, Tout est bon, rain on me, mij niet eens gezien EN my own world allen -5
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Snelste stijgers: Someone to you & Jerusalema +11, Far away from home +8, De overkant +7, Save your tears +6, Midnight sky +5
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Nou de 800e nr 1 is inderdaad mas mas mas, gefeliciteerd Rolf! Verder 1 goede binnenkomer (en die zakt ook van 1 af), Lekkere stijgers van recente tracks (al gaat dat aparte jerusalema wel te hard). Het verbaast mij dat Symphony en To Tomorrow wegzakken. Hebben de radiostations daar geen zin in? Garrix overleeft en haalt week 115, maar nu is het echt klaar
Top 40 profiel van Nick
Nick  - 
Helemaal mee eens Mark! Niks aan dat nr. Ook heel slecht MMM op 1 en H&H niet eens voorbij SL😐
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk  - 
Jerusalema mag gauw naar de uitgang vreselijke eentoninge plaat!