Top 40

week 11 (14 maart 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
8
10
6
Details Dua Lipa - Physical
106
 
8
150
13
13
22
Details Regard - Ride It
1322
6
569
17
18
15
Details Sheppard - Die Young
1815
17
258
18
27
14
Details Harry Styles - Adore You
2714
 
15
276
19
14
24
Details Maroon 5 - Memories
1424
 
2
836
25
16
18
Details Kensington - Uncharted
1618
 
10
392
28
31
3
Details Sam Smith - To Die For
313
 
28
30
33
-
1
Details Doja Cat - Say So
-1
 
33
8
37
37
3
Details Miss Montreal - Hier
373
 
37
9
38
39
2
Details 5SOS - Old Me
392
38
5


23 Reacties


Log in om te reageren.

Frank Zweers  - 
@ Rob dan is mijn informatie niet juist, dank voor deze melding. Ik meen te hebben vernomen dat enkel airplay en social media data doorlopen tot dinsdag.
Rob Ester  - 
Nee Frank. Er worden gegevens gebruikt van woensdag t/m dinsdag. Anders zou het ook onmogelijk zijn dat een track die op vrijdag uitkomt al binnenkomt in de Top 40. En je weet, dat gebeurt regelmatig.
Sander Hindriks  - 
Alicia Keys is super hard gestegen in Spotify en doet het nog erg goed in de Airplay Chart en dan maar 2 plekken stijgen? Verder verbaast dat Harry Styles en Justin Bieber opeens zo hard stijgen.Wel mooi dat Jonas Brothers mooi doorstijgen en Dua Lipa weer in de enkele cijfers staat.
Nadine In't Veld  - 
mooie lijst wel jammer van 5SOS
MrMusicSteijl  - 
Een interessante lijst: superstippen voor Bieber en Schulz, Harry ook weer omhoog. Verdrr opvallend dat Billie daalt, maar ik verwacht daar later in het jaar meer van. Alicia mag toch wel wat sneller gaan, want dat is een heel fijn nummer. Jammer dat Chef's Special al weg is. Physical mag naar de Top 3 en wellicht de gouden plek innemen?! Goed te zien dat Celeste weer langzaam omhoog gaat. Die plaat moet toch veel hoger! Qua binnenkomers, prima in orde. Ben benieuwd wat ze gaan doen.
Wesley Steenbergen  - 
Wat een beweeglijke lijst! Before you go, Het is al laat toch en loop niet weg prima door. Perfect 10e eerlijk? Intensions hoeft niet zo hard, In you eyes wel gaaf. What a man, Die young en adore you (terug op plek eind januari) stijgen goed door. ook 26-30 prima gedrag, mogen door.
Wesley Steenbergen  - 
Helaas ook veel waar ik van baal: Love don't hate it (-6), memories (-5, 836 pt) zakken weg, Uncharted (-9) keihard, No time to die heeft nu last van Corona, komt de film wellicht een 2e kans? En heel jammer van deze is voor mij (-10), Pa Olvidarte (-12) en De Toreador(-22!). Deze mochten van mij er nog lang in staan.
Wesley Steenbergen  - 
Verder: Komende week eruit: Pa Olvidarte (RIP), De Toreador (dit was je momento) en Lose Control/Hier/Deze is voor mij (Of gaat 5SOS keihard floppen), veel beweging dus (eindelijk) en tracks die Corona crashes gaan krijgen (Let op: No time to die EN Beat me gaan flink onderuit komende weken. Blinding nu toch al 6 weken op 1
Wesley Steenbergen  - 
Komende week entries: breaking me, Maybe this is love, Something unreal, Stupid love, Boyfriend, Joanne, Venus kunnen binnenkomen, ik denk hier er 4 van (Hopelijk de 1e 4 en Say so er SO snel eruit)
Rob Ester  - 
@Sander: Underdog superhard gestegen in Spotify ja? Vandaag op 54. Exact een week geleden op... 58. In de Airplay Chart zakt Alicia van 12 naar 15... Selectieve perceptie is een bitch!
Rob Ester  - 
@Wesley Er zullen ook altijd nummers moeten zakken he? Jij wil het liefst dat alles en iedereen stijgt. Dat gaat simpelweg niet.
Vernon Nab  - 
Wat een leuke lijst! Had ik niet verwacht. Onderste twee hartstikke dikke zakkers, helemaal prima. Snap alleen niet dat Roses eruit ligt i.p.v. een van die twee (of Hier), aangezien die nog gewoon blijft stijgen op Spotify. 5SOS komt niet op gang, heeft meer streaming nodig. Hier gaat het ook niet volhouden zonder streamingnotering en we gaan helaas ook afscheid nemen van Lose Control volgende week. The Other Side als laagste binnenkomer is wel pijnlijk haha. Say So helemaal top natuurlijk. Deze Is Van Mij -10 met alleen het verlies van 538 is erg hard. Grow had ik iets lager verwacht, maar daarboven Drown en Beat Me op weg naar de bovenste helft! Ook Forever Yours een leuk sprongetje, maar mag iets harder. Naast Uncharted loopt het dan even vast, zit heel dicht bij elkaar allemaal. Billie krijgt eindelijk een klap (die minde elke week maar in de tweede week zakken is blijkbaar niet toegestaan). Memories mag wel iets harder, die hoeft de 900 niet te halen. Mooie correctie van Adore You, stond al een aantal weken veel te laag. Dan Duncan met wat radioverliezen en daarboven twee superstippen, waarvan ik de een een stuk leuker vind dan de ander. Had Perfect niet meer in de Top 10 verwacht eigenlijk. Physical omhoog ook helemaal top en Racoon naar 4 ook zeker leuk. Fijn dat er eindelijk weer veel beweging in de lijst zit!
Wesley Steenbergen  - 
@Rob er zijn wel tracks die ik liever erin had gehouden op hogere plekken. Er zijn ook wel tracks die mogen zakken maar niet zo hard en sommige hadden er van mij niet erin gehoeven ;-)
Frank Zweers  - 
Roses komt nu voor de week binnen in de 538 Top 50, weliswaar met de hakken over de sloot.
Vernon Nab  - 
Zul je zien dat die dan ook nog eens DS wordt hahaha
Nick de Rooij  - 
Lucas & Steve x W&W zijn de DS
Vernon Nab  - 
Echt heeft 538 een contract met L&S dat elke release DS moet zijn ofzo
Nick de Rooij  - 
@Vernon zo lijkt t wel ja haha
Frank Zweers  - 
Spinnin'Records spint er weer garen bij.
Vernon Nab  - 
Rolf Sanchez AS, bah bah
Sander Hindriks  - 
@Rob Esther klopt dat was een precies een week geleden op Vrijdag maar de lijst word niet samengesteld op Vrijdag maar aan het begin van de week. En toen stond ze nog een stuk lager in de chart.
Rob Ester  - 
@Sander Vorige week maandag stond Underdog op 61 en afgelopen maandag op 53 (allemaal terug te vinden). Nog steeds geen schokkende stijging. De Top 40 wordt overigens op woensdag samengesteld.
Frank Zweers  - 
Top 40 wordt woensdag officieel vastgesteld maar betreft altijd de datagegevens van de week daarvoor.