Top 40

week 41 (14 oktober 2017)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
4
6
10
Details The Scr!pt - Ra!n
610
 
4
259
5
4
14
Details Dua Lipa - New rules
414
 
1
411
30
36
2
Details Wulf - Mind made up
362
30
16
33
35
19
Details Rita Ora - Your song
3519
 
18
263
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


19 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Top40gebruikersnaam Top40gebruikersnaam
Top40gebruikersnaam Top40gebruikersnaam
Deze lijst slaat echt helemaal nergens op, nummers stijgen enorm alleen maar door airplay terwijl ze nauwelijks streams hebben, airplay is niet wat de mensen kiezen om te luisteren maar wat de radio kiest, totaal oneerlijk dus Verder wordt er nauwelijks hiphop gedraaid, rockstar was deze week eindelijk alarmschijf maar werd echt bijna nooit gedraaid terwijl what about us, more than you know mi gente noem het maar op helemaal kapot gedraaid worden en dus ook weer lekker hoog in de top 40 staan man man man
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Drie binnenkomers dus in de top 40. Portugal the Man Imagine Dragons en Sam Feldt
Top 40 profiel van Sander
Sander
Nee hoor als je inlogt al vroeg in de ochtend
Top 40 profiel van Eric Visser
Eric Visser
waarom zijn de binnenkomers en de lijst pas eind van de dag te zien......?????
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Rockstar kan wel wat airplay gebruiken.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Toffe AS, wel laat maar vind Rockstar echt een goede plaat, ouderwetse hiphop banger. DS is prima, verwacht geen (grote) hit maar wel een lekkere sound op zich.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma
538 is echt de weg kwijt. Een AS die nu al op 10 staat.
Top 40 profiel van Sander
Sander
Mooie lijst Pink verdiende nummer 1 en super dat The script in de top 5 zit. Verder mooie stijging voor Avicii - cnco ft Little Mix - Kygo - Maroon 5 en verrassend Rita Ora . Snap niet dat Imagine Dragons en Camila Cabello zakken ze staan er zo goed voor
Top 40 profiel van
Solide Top 40 deze week. Vooral blij met Despacito dat naar alle waarschijnlijkheid naast de nummer 1 van het jaar gaat grijpen, en dat Pink op 1 staat is ook tof. Alleen Havana en 1-800-273-8255 hadden hoger mogen komen en ik ben nog niet helemaal weg van de nieuwe van Marco Borsato. Dance Smash waarschijnlijk Afrojack, wat betreft de Alarmschijf laat ik me verrassen, ik zou niet weten welke het zou moeten worden. Opties zijn Charlie Puth, Alan Walker, Avicii, Anne-Marie of Maroon 5 & Julia Michaels, maar ik denk geen van allen dat ze het écht worden. We gaan het zien.
Top 40 profiel van top40fan
top40fan
ohnee rockstar is as suf man
Top 40 profiel van
Wat gek. Alarmschijf staat dus waarschijnlijk al in de Top 40. Er is zo veel wat buiten de Top 40 staat wat een boost nodig heeft... nou ja het zij zo. Marshmello of Ed Sheeran dan misschien?
Top 40 profiel van top40fan
top40fan
jammer dat je niet op reacties kan reageren
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
3 binnenkomers zonder (substantiele) airplay, het kan nog. P!nk op 1, verrassend duidelijk door de superhoge airplay, erg frappant dat Dusk Till Dawn zakt maar die komt nog wel terug. Verder 3 nieuwe in de top10, erg nice! Mooie grote stijgers voor Perfect en Stargazing, top. Wel erg jammer dat 1-800 en Havana zakken.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Pink de populairste track is verrassend. Mi Gente heeft op streams ook ingeleverd. De komende week staat What About Us wellicht ook op 1 in de Airplay top 40. De top 40 heeft er goed aan gedaan om die lijsten te plaatsen.
Top 40 profiel van Hendrik Ritskes
Hendrik Ritskes
Met 1 punt meer gaat Ed Sheeran met de eer van hit van het jaar strijken. Zo spannend als dit jaar was het nog niet eerder. En eerlijk gezegd heeft Ed het verdiend. Alle tracks van Ed's album zouden zo de top 40 in kunnen. Het inloggen gaat overigens nogal eens mis. Waarom dat nu steeds nodig is om de nieuwste lijst wat eerder te kunnen bekijken, voorheen was dat niet zo.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma
Inderdaad Hendrik Ritskes. Dit is sinds 2008 sowieso nog zo spannend geweest. Toen was het nog 10 punten. Wel jammer. Had Despacito het wel HEEL erg gegund.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma
Erg goede lijst. P!nk terecht nummer 1. Mi Gente heeft er wel lang genoeg gestaan. Ook geweldig dat Jonas Blue WEER op 3 staat. Maar ook dat The Script,Avicii,CNCO,Kygo,Ed Sheeran,Marshmello,Wulf,Rita Ora & Post Malone stijgen. Al hoeft die laatste ook niet heel veel meer te stijgen. Plek 8 of 7 is wel terecht. Jammer dat Zayn,Justin Bieber,Camila Cabello en Dimitri Vegas stijgen en dat Niall Horan maar 1 plek stijgt. Deze week qua binnenkomers weinig soeps. Sevn Alias is natuurlijk de grootste aanfluiting. Hij doet de titel eer aan want al die gasten tonen patsergedrag en denken dat ze stoer zijn. Ook deze van Marco kan me nog niet bekoren. AS is deze week voor P!nk en Eminem en DS Vassy & Afrojack
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
AS = Post Malone ft. 21 Savage - Rockstar
Top 40 profiel van top40fan
top40fan
zal die ed sheeran wel worden denk ik jammer had op pink met eminem gehoopt revenge