Tipparade

week 42 (15 oktober 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


26 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@jay als hij in de stemlijst stat van de top 40 kun je hem tippen voor de tipparade vraag me af hoeveel platen via die lijst hier binnekomen maar ht proberen waard wellicht komt hij morgen er in
Top 40 profiel van Jay Sik
Jay Sik  - 
Ik kan niets via de tipparade insturen klopt dat? Ik zag de videoclip van Thomas Rhett & Katy Perry - Where We Started en vind dat een heel fijne song voor deze herfst.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
ik verwacht dat joe de tip wel haalt als het airplay bij q rijgt is vandaag al eens langsgekomen toen ik in de auto zat misschien volgende week al op de rotatie? dan moet een tip notering op zijn minst logisch zijn zeker als hij b+ is
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
moet inderdaad toegeven dat ik liever rog wat extra weekjes sharks had dan de nieuwe ID maar je moet even wennen aan nieuwe dingen.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
joe staat al in de stemlijst! en word al vermeld bij de nieuwe releases allemaal stemmen want ik gun het hem wel om wat bekendheid te krijgen
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
dean&kygo record met 15 weken onafgebroken in de tip het record van 16 weken tip was met een tussenpauze d9ie gaan ze volgende week niet evenaren want dan zitten ze al lekker in de top 40 :)
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
mag benr een herkansing staat op #9 in de sterren NL 25 en is/was een prachtige plaat
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
De nieuwe Imagine Dragons valt me tegen, had liever gezien dat Sharks nog weken lang in de Top 40 zou staan. Trobi en Nielson hebben samen een erg goed hitpotentieel nummer uitgebracht. Zou Q 'm verkiezen als Alarmschijf? Arcade klinkt heel goed, maar is een aftreksel van een ouder nummer, dan denk ik: nou nee, toch maar niet. The Jordan klinkt dan wel erg fijn en goed. Die lijkt me Top 40 waardig. Vize heeft een lekker nummer, maar weinig origineel. Oliver Tree met Robin Schulz / Southstar is niet zo mijn smaak, alsof er haast is om het nummer snel af te rafelen. Wel leuk dat Lizzo terug is in de herkansing. Vind ik een veel beter nummer dan Damn Time. Teleurstellend is een plekje winst voor Man-made Sunshine. Dit nummer vind ik juist het beste in deze Tipparade. Ook de nummers van Maan en Måneskin zijn erg goed! Wat ik niet begrijp is dat er geen nummers in staan van Arctic Monkeys (Body Paint) en van Oscar and the Wolf (Warrior). Die laatste artiest treedt zaterdag op in Gelredome, dus hopelijk helpt dit zodat hij volgende week alsnog binnenkomt? En ben er ook mee eens dat Dean Lewis & Kygo echt komende week wel in de Top 40 komen. Dean Lewis zingt geweldig goed en kan toch best met twee platen in de Top 40? Volgens mij net genoeg streaming en airplay om op 40 binnen te komen. Na 15 weken tip mag dat toch wel? Fijn weekend!
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Ik heb inmiddels die Tipparade uit 2004 gezien, en Lidwien legt het inderdaad heel helder uit. Blijkbaar heeft de Stichting Nederlandse Top 40 een oude constructie uit de hoge hoed getoverd waarvan ik als millennial niet wist dat hij bestond. Voor nu prima, al verwacht ik dat alleen de versie met Robin Schulz ook echt hitpotentie heeft. Wie dat ongetwijfeld ook heeft is Imagine Dragons, al zijn ze wel afhankelijk van hoe goed de radio hun track oppikt, anders kunnen ze net als Heartbeat van Shawn Mendes (die blijkbaar ook de aandacht niet waard is) over een paar weken de tip weer uit. Voor de andere kandidaten voor de Alarmschijf moeten we wat verder omhoog kijken: All By Myself kan het zomaar worden, Deep Down (ook van Alok) doorstond ook Repeat Of Niet en die werd daarna Alarmschijf. En verder sluit ik Maan en Maneskin ook absoluut niet uit.
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers  - 
@Thijs, Lees de bijdrage van John 9.26 uur !!!!! Vroeger gebeurde dat zeer regelmatig als verschillende artiesten dezelfde track uitbrachten. Soms haalden beide uitvoeringen de Top 40. Anderen sneuvelden in de Tipparade. In 1990 waren het er zelfs drie met "Ritmo De La Noche" ; De uitvoeringen van zowel Mystic, Lorca als Chocolate haalden alle drie afzonderlijk de Top 40 !!!
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
en ID maakt altijd wel goede nummers sharks was een erg goede plaat die beter verdiende (beter dan bones in mijn ogen)
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@thijs https://www.top40.nl/tipparade/2004/week-50 hier staat ook een mooie uitleg van lidwien een moderator bij top 40 over waarom die 2 tracks daar beide op 28 stonden na nachecken bleken dat A en B kant te zijn toch vind ik het maar een raar iets
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@thijs heb ik eerder gezien toevallig in een oudere lijst met 2 kerst nummers die niet het zelfde waren maar ik vraag me af waarom niet samenvoegen tot 1 nummer? zoals de remix van selena bij die van rema toegevoegd word? ik vind het vreemd dat er 2 nummers op een zelfde positie kunne staan en er dus ook 31 nummers in tip zijn dan gaat er volgende week dus een nummer uit de tip om deze 2 te scheiden?
Top 40 profiel van Indra Houtveen
Indra Houtveen  - 
AS?
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Anyway, mijn voorspelling voor morgen: 1. (1) I'm Good (Blue) - 2. (2) Snap - 3. (3) Bad Memories - 4. (6) Noodgeval - 5. (5) Words - 6. (9) Adrenaline - 7. (11) Unholy - 8. (4) Calm Down - 9. (33) How Do I Say Goodbye - 10. (8) Kwijt - 11. (7) Multicolor - 12. (12) Hold Me Closer - 13. (14) Forget Me - 14. (15) Late Night Talking - 15. (25) Celestial - 16. (10) I Ain't Worried - 17. (21) Grijs - 18. (13) We Could Be Together - 19. (17) Kernkraft 400 (A Better Day) - 20. (16) Questions - 21. (19) B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - 22. (18) Terug Bij Af - 23. (24) 90's Kid - 24. (NEW) Blind Op Zoek - 25. (20) As It Was - 26. (32) Star Walkin' - 27. (22) Van Mij Zijn - 28. (26) Through The Looking Glass - 29. (31) Electric Life - 30. (28) Automatisch - 31. (23) In The Stars - 32. (NEW) Klop Klop - 33. (38) Bright Eyes - 34. (35) Super Freaky Girl - 35. (30) Afraid To Feel - 36. (29) Hot In It - 37. (37) 21 Reasons - 38. (34) Solo Para Ti - 39. (NEW) Cuff It - 40. (NEW) I Love Me More
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Weet er iemand hier of deze constructie zoals ze met nummer 25 gedaan hebben eerder is voorgekomen? Of is dit wel degelijk een nieuw uitprobeersel van de stichting?
Top 40 profiel van Menno de Jong
Menno de Jong  - 
@Tom dat had de titel toch We don't like ourselves moeten zijn. Nu maken ze gelukkig weer een erg goed nummer.
Top 40 profiel van Tom
Tom  - 
Imagine Dragons is er eindelijk zelf ook achter dat ze slechte muziek maken ;)
Top 40 profiel van Ton Sprangers
Ton Sprangers  - 
Het is geen gek idee om bij binnenkomst beide versies te koppelen op één positie. Volgende week zullen ze wel gescheiden wegen gaan met in mijn ogen veel meer kans voor Robin schulz
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen  - 
Twee versies van een nummer op 25, oude tijden (jaren 60/70) herleven...
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
weinig voor het archief deze week: deep down gaat er sws uit van #27 naar #40. dont you worry die moet toch ook een keer exit? 21 reasons is twijfelaar maar we hebben echt exits nodig als we 4 entry's gaan krijgen. solo parati zou jammer zijn maar ik hoop van niet. lf system tja die zou het nog wel eens kunnen overleven maar hij ka n er ook in eens uit vliegen. direct zou het? als er geen andere exists zijn dan moet het toch echt.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
ik mis trouwens wel de nieuwe van joe maar die zal er voorlopig wel niet in komen jammer maar kan het begrijpen had het hem wel gegund om meteen de tip in te komen.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
lost wihtout you NOG STEEDS NIET DOOR?! kom op zeg is A bij Q dan niet genoeg geweest?! zal wel niet voldoende streams hebben maar had hem dan op #1 gezet. maan en maneskin volgende week door. ilse en krezip maken ook stijgende bewegingen. lizzo re-entry komt dat echt door Q's repeat of niet? uhh @top 40 je hebt 2x #25????? foutje???? dus 31 nummers in de tip???? en ze hebben allebei de zelfde titel dat is ook toevallig??? ik zie nog niet echt iets interessants tussen de nieuwe misschien nielson of ID ID maakt altijd wel goede muziek dus zal nu ook wel weer zo zijn. 7 exits... davina door gok ik heeft wel wat airplay en ik denk dat ze nu ook wel wat streams heeft. mood daar in tegen denk ik flop. beyonce denk ik doo.r blind op zoek door. en als laatste nemen ze antoon mee. dat zouden dus 4 platen zijn.
Top 40 profiel van Ronald Zweers
Ronald Zweers  - 
2 Keer nummer 25????
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Yes Beyonce door naar de top 40 hoop dat deze veel beter scoort Break My soul. Als Q en 538 het niet vertikken haar muziek te draaien. Lizzo weer terug erg blij mee. ook benieuwd naar Imagine Dragons maar de rest van de binnenkomers is niet best
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Top weer Imagine Dragons weer erin graag alarmschijf!