Tipparade

week 41 (8 oktober 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


21 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@thisj true dat zou zomaar kunnen dat mensen dat denken maar ik weet niet hoe de sterren NL top 25 is opgebouwd maar hij zou daar ook wel tussen passen denk ik maar ik gun hem wel een top 40 plek als zijn plaat er ook naar klinkt maar dan moet hij ook wel de nodige streams pakken want met alleen wat airplay bij Q gaat het hem denk ik niet worden
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@lol XD om eerlijk te zijn verwacht ik die track van Joe eerder in de Sterren NL Top 25 dan hier, en ik denk ook dat als hij morgen of volgende week in de Tipparade komt veel mensen gaan roepen dat het doorgestoken kaart is...
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
zojuist de singel van lucas & steve gehoord en dacht dat het een nieuwe plaat van dermot kennedy was klonk best aardig dus van mij part mag hij de oversteek wel maken. ook zou ik graag de nieuwe singel van joe de stagiair van de ochtend show in de tip zien ik gun het hem wel (als de plaat dan ook werkelijk goed klinkt) oom eventueel de top te halen he he nieuwe AS al bekend? :)
Top 40 profiel van Peter ter Haar ter Haar
Peter ter Haar ter Haar  - 
GI-GA-GROEN van KVK is het themalied van de Kinderenboekenweek. Het nummer is wel grappig ja.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
KVK is wel grappig maar ik hoop toch niet dat zo'n KVK in A rotaties gaat komen tenzij Q het bombardeert to as hoeft van mij echt niet de top 40 in ook al is het misschien en prima plaat en is het knap dat die kinderen goed kunnen zingen.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Christina Aguilera word nooit meer gedraaid bij Q of 538 Tenminste niet de nieuwe nummers. hetzelfde met Jennifer Lopez en Madonna
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Zo ook de nieuwe van Christina Aguilera, prachtig. White Lies heeft ook een coole nieuwe! Laten we wel wezen. In de huidige Tip is vooral Beyoncé's Cuff it LDL-waardig, Fred Again met SHM ook, Chef'Special, George Ezra en Ofenbach kunnen ook goed mee komen. Van eigen bodem dan Krezip en Ilse De Lange. Bij de nieuwe binnenkomers Man-Made Sunshine (echt goed), zowaar KvK is leuk en waarschijnlijk zijn ook Maneskin en Ellie Goulding te pruimen.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
De nieuwe AS...?! Hmmmmm....Robin Schulz met Rockstar Baby. Of Young Gun Silver Fox met Rolling Back. Sweet Symphony van Chris Stapleton is ook een vette plaat. Of het anderstalige Sono van Ramazzotti & Sanz. Is weer eens iets ander mensen, dan altijd maar weer dezelfden. Maar de nieuwe Maneskin sluit ik ook niet uit. Of echt heel wild van Q zou de nieuwe Angèle zijn met Amour, Haine et Danger. De Stemlijst staat übrigens vol met mooie nieuwe songs!
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Ik hoop dat ze Beyonce gaan doen. Mag ook wel weer eens Alarmschijf worden
Top 40 profiel van questrequested
questrequested  - 
ik hoop dat het Maneskin wordt. lekker rocken is altijd leuk :P
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
sluit maneskinniet uuit o fmisschien gaan ze een sgek doen en gooien ze een as over KVK (ha ha ha) de #30 kan ook nog of een van de 2 wekers ala tate/shawn/ezra (3 wkn) is de nieuwe op #10 niet de zelfde als die in de streaming top 40?
Top 40 profiel van Ids Eekerk
Ids Eekerk  - 
Aan de mensen van de Top 40: Ik keek op de site van de ronde blauwe mannetjes om te zien of het nieuwe Hitdossier nog te bestellen is? Als het er op stond, zou ik vanavond naar de fysieke winkel om het te bestellen. En 3x raden, mensen, het was er niet meer, terwijl het een paar weken geleden er nog op stond. Top 40, ga aub uitleg geven. Ik weet bijna zeker dat het om papierschaarste gaat. Wat buiten jullie schuld omgaat, moet ik er wel bij zeggen. Dit heeft andere oorzaken, mensen. Dus niet boos op de Stichting Top 40 worden.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Blij dat Man-Made Sunshine, soloproject van de zanger van Nothing But Thieves, hoog binnenkomt. Kan ook Jinho 9 wel waarderen, goed gevonden tekst en lekker ritmisch plaatje. Dat geldt eigenlijk ook voor Kinderen voor Kinderen. De rest vd nieuwe binnenkomers is nog even afwachten hoe ze zijn. Van de platen die er al meer weken instaan, vind ik Beyoncé met Cuff it de beste plaat!
Top 40 profiel van Jonathan Hellenthal
Jonathan Hellenthal  - 
@Indra, Maan of Antoon sws
Top 40 profiel van Indra Houtveen
Indra Houtveen  - 
AS word?
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Precies wat Vernon zegt inderdaad: vorige week hadden we eigenlijk "de Airplay Top 40 maar Qmusic bestaat niet" en deze week is het "de Airplay Top 40 maar 538 bestaat niet". Eigenlijk is de lijst die aanstaande maandag komt pas weer echt representatief voor hoe het er nu voor staat in het airplaylandschap
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@lol XD Lost Without You kwam zo hoog binnen in de Airplay Top 40 omdat 538 niet volgens rotatie draaide en dus Q zwaarder woog. Heeft niks qua extra airplay gepakt vergeleken met de week ervoor en ook de streaming blijft 0.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
CAA ferrari DYW en GGG zijn 4 platen die kans hebben op archief maar dat zijn 4 platen CAA mag van mij nog wel even blijven ferrari mag vanmij wel weg en DYW en GGG zijn ook genoeg geweest dus geen slechte keuzes voor het archief verbaast me dan wel of er daadwerkelijk 4 nieuwe binnenkomers zijn zou edje dan 2x door zijn? (is dat een record?)
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Weer heel veel Nederlandse bagger jammer genoeg alleen benieuwd naar Olak ft Sigala en Ellie Goulding. Beste pluspunt Beyonce. Stijgt goed en waarschijnlijk volgende week in de top 40 staat. Haar beste album tot nu toe.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
kygo en dean Nog Steeds Niet Door?! ze kwamen zo hoopvol binnen in de airplay top 40 dat ik hoop had maar dit maakt hun waarschijnlijk wel meteen de langst genoteerde tracks ooit in de tip zonder een onderbreking (zoals bij PDM met fireworks die 16 weken had). antoon komt weer eens met solo materiaal ook zine we maan terug en maneskin gaat het nog eens proberen. KVK grappig maar hoeft van mij niet persee de top 40 in zit er niet op te wachten dat KVK in de a rotaties gaat komen. how do i say goodbye at the tipparade and how do i say welcome top 40? jaja deze track verdiend inderdaad zijn plekje in de top en is daarom ook door. hij neemt rondé en edje mee edje mag van mij wel hoog binnekomen samen met hem en dan rondé de laagste helaas denk ik dat we afscheid gaan nemen van shulz had hem wel een plekje gegund in de top danique, josylvio&antoon vertonen niet echt vooruitzicht dus die zijn weg for my hand staat al een aantal weken in de streaming 40 maar denk niet dat het genoeg is om ineens door te zijn. dus 3 platen gaan de top 40 verlaten
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Aalmoal nije ploties wie mouten wachjten tot frijdag, Kist ons nait 'n mp3 sturen de Zwadde