Tipparade

week 38 (17 september 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


18 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@thijs true maar het is wel gemakkelijk om een guetta plaat te draaien want het is guetta en die heeft al 59 top 40 hits dus zijn track sis automatisch goed... (in sommige gevallen wel ja maar niet alle gevallen radio...)
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Wat is de nieuwe van Di-rect wederom een top nummer, ook Meau heeft een erg pakkend liedje uitgebracht. En Kygo deze keer met Scott, klinkt super! Ook Kleine John heeft een lekkere balans gevonden. Het zijn voor mij deze week de betere binnenkomers. Top dat Marf&Wulf versneld naar 3 zijn gegaan. Nu ook graag een injectie bij Ellie Goulding en Steve Lacy a.u.b. Stijgend maar nog niet genoeg zijn de nrs 25, 22 en 8. Mooi dat Davina en ook Josylvio met Antoon zeer goed gaan. Toch mis ik nog een aantal andere nummers die wat mij betreft in de Tipparade horen: Killers met Boy, Editors met Vibe, Gorillaz met New Gold, Elephant met Calling, Yungblud met Tissues... waarom lukt het deze klasse platen het (nog) niet om in de Tipparade te komen? Hopelijk volgende week meer vreugde :-)
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@lol XD ik bedoelde er niet mee dat ik Guetta's muziek slecht vind, ik vind het alleen jammer dat alles wat hij uitbrengt meteen de hemel in geprezen wordt puur omdat het van David Guetta is, en soms zit er inderdaad wel een pareltje tussen maar die verbleken een beetje tussen de rest. En dat terwijl er ook ontzettend goede dancetracks zijn van minder bekende DJ's als Mau P en ook Fred Again, maar die worden maar niet opgepikt omdat men toch liever voor Guetta kiest
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@thijs maar een zoveelste hit van david guetta is niet zeg maar weer iets typisch guetta hij maakt wel verschillende soort muziek dus voor ieder wel wat wils toch?
Top 40 profiel van Stefan
Stefan  - 
Hoe kan Chris Brown binnenkomen met zo’n oud nummer? TikTok hitje?
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@Vernon ja dat van SLAM wist ik, maar blijkbaar heb ik er bij de Spotifylijst overheen gekeken ;-) Wel top dat hij zo goed gestreamd wordt, ik luister dit veel liever dan de zoveelste van David Guetta, Tiësto of Joel Corry
Top 40 profiel van Jonathan Hellenthal
Jonathan Hellenthal  - 
blij met chris brown! benieuwd naar de nieuwe nummers.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@Thijs Mau P staat top 100 op Spotify (of stond daar enkele dagen in ieder geval, zal dit weekend vast weer een nieuwe streamingpiek halen) en was Mixmarathon Track bij SLAM! deze week
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
Adrenaline!
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@Rene waarschijnlijk een misverstanden tussen Lewis Capaldi die door is en Dean Lewis die er nog in staat... in ieder geval zijn Forget Me, Grijs en B.O.T.A. door, dit betekent dat in ieder geval Stay With Me en The Drop uit de Top 40 liggen en de derde exit is Sharks, Humankind of heel misschien Darte Un Beso. Wat hier vooral opvalt: Somebody To Love gaat van 7 naar 3 in z'n tiende week: betekent dit dat de streaming op gang begint te komen? Ook zie ik niet helemaal waarom Mau P zo hard stijgt. Wat betreft de nieuwkomers: Adrenaline kan gelijk door naar de Top 40 volgende week, de rest is afhankelijk van hoe goed de radio ze oppakt. Alarmschijf gaat waarschijnlijk naar Davina of Di-Rect, maar ik zie ook wel gebeuren dat Grijs hem pakt terwijl hij al in de Top 40 staat.
Top 40 profiel van René Grotendorst
René Grotendorst  - 
@John, Lewis Capaldi staat niet meer in de Tipparade
Top 40 profiel van John
John  - 
Zijn er zelfs 8 !
Top 40 profiel van John
John  - 
Alle Track 6 weken of langer in de lijst (7 stuks), hadden al vervangen kunnen worden, voor nieuwe tracks.... opschonen mag samenstellers !
Top 40 profiel van John
John  - 
Jaap en B.O.T.A door, rest geflopt.... Lewis staat nog in de tiplijst lol XD!
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
tracks die kans hebben op het archief (sommige kunne nog een weekje er aanplakken), the drop, humankind (?), sharks (jammer als dat echt zo is), stay with me, darte un besso (jammer), dont you worry. meer archiefs dan binnenkomers misschien krijgt sharks nog een opleving (denk het niet)
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
kygo&dean Nog Steeds Niet Door?! davina zit in de sneltrein niet erg. meau binnen die moet ik nog beoordelen. de andere nieuwe lijken mij op het eerste oog nog niet veel maar we gaan het zien. 7 verlaters... doja denk ik flop flexxen denk ik flop jaap door benr door?? BOTA geen idee willy flop lewis door.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Weer bijna alleen Nederlandse binnenkomers bah.
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Mooi dat de nieuwe Kygo binnenkomt hopelijk ook alarmschijf. Robin Schulz , Ellie Goulding en Ava Max hebben de versnelling niet gevonden jammer