Tipparade

week 17 (24 april 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
25
28
2
Details Dotan - Mercy
282
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


17 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Bram Linders Linders
Bram Linders Linders  - 
De nieuwe Kygo is echt een mooi nummer past perfect bij de tijd waar we nu in leven mag gelijk naar de top 40, maar ben bang dat die blijft steken in de tipparade hopelijk niet.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@Herman Koers TIEKS had gewoon nog geen streamingnotering en ook de andere stations doen nog niet mee; daarom dus nog niet de Top 40 in. Mimi Webb gaat gelijk door, die staat bijna in de top 50 op Spotify. Q en de stichting hoeven niks te leren; men moet in deze comments alleen leren mee te gaan met de tijd. Een hit is een hit, die moet je niet nog een extra week uit de lijst weren i.v.m. "traditie" o.i.d.
Top 40 profiel van Herman Koers Koers
Herman Koers Koers  - 
He he, eindelijk weer eens, zoals het hoort, een Alarmschijf op 1 (Tieks) in de Tipparade. Kijken of volgende week de nieuwe Alarmschijf Mimi Webb ook op 1 staat..... Gaan ze het toch nog leren bij Q i.s.m de Stichting NL Top 40 👌
Top 40 profiel van @lbert E.
@lbert E.  - 
Iko Iko stond in 1982 al in de tipparade in de versie van Natasha, tig artiesten hebben het al opgenomen waaronder Ringo Starr, Aaron Carter, the Belle Stars , Greadful Dead en Captain Jack !
Top 40 profiel van Niels Vernooy
Niels Vernooy  - 
Zooooo. Allemaal binnenkomers uit de extra tip dit keer geen platen die nog uit moeten komen dit weekend
Top 40 profiel van Rob Halbe
Rob Halbe  - 
Iko iko wordt de nieuwe Alarmschijf en de zomerhit van 2021
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
Na 2 en half jaar weer eens een nieuwe binnenkomer (Alarmschijf) op 1. Snap niet dat Rag'n'Bone Man het zo slecht doet met P!nk. Deze week wel aparte binnenkomers.
Top 40 profiel van Peter ter Haar
Peter ter Haar  - 
Zij aan zij is het lied voor de Koningsspelen. Ja het is van Kinderen voor Kinderen. Het zal wel weinig zijn als het de Top 40 zou halen.
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk  - 
Fred Again nog niet in de Top 40? Onbegrijpelijk
Top 40 profiel van Wim Gerritsen
Wim Gerritsen  - 
De nieuwe Bakermat heet Walk that Walk en niet Walk that Way.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@MrMusicSteijl Sunshine is AS van 16-4 tot 23-4: https://www.top40.nl/nieuws-nieuws-alarmschijf-voor-tieks-en-dan-harkna
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Ik denk dat alles met alles door gaat en daar is alles mee gezegd. Kiss me more hoeft echt niet door. Shy away, DOD, You, Gone are the days, Deja Vu mogen echt door. Qua nieuwe geen no-releasers maar AS weer eens op 1 (apart zo'n oud nummer), Iko iko, zegt me niets maar klinkt iets bekends in. Is dit dan de zomerhit in plaats van DOD? Starstruck en Walk that way zijn zeker okay
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Interessant, een nieuwe binnenkomer op 1. Historisch gezien, zou dat dan ook de AS moeten worden. Zou wel weer eens leuk zijn!! Slechts 2 optimistische stijgers: Doja Cat en 21P. Logischerwijs zou dat volgende week in een TOP-40 notering verzilverd moeten worden. Helaas is dat tegenwoordig geen garantie. Maar hopelijk nemen ze volgende week Krezip, Ilse de Lange, Maroon 5, Fred Again en Emma. Het is al gezegd: Rag 'n' Boneman (met Pink) gaat weer niet snel, hetgeen toch wel opmerkelijk is. En ook al gezegd: Tino en Jan binnen?! In de plaats daarvan hadden toch wel Mick Jagger & David Grohl binnen moeten komen met Easy Sleazy, geweldig nummer. Had ook wel een RE voor PDM met Fireworks verwacht. Airplay in orde en ik vermoed, dat dit nummer nogmaals opduikt. Dit zou meer dan terecht zijn. De andere binnenkomers lijken wel leuk en interessant. Bakermat, Y&Y, Iko Iko en Aurora in ieder geval goed in orde.
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
Weinig positiefs... Ik vind Jaap Reesema ech helemaal niks en de andere twee die door zijn tja... enige goede is de binnenkomst van Years & Years hier en de stijging van Regard en Twenty One Pilots. Rag’n’Bone man is helaas een verloren zaak.
Top 40 profiel van @lbert E.
@lbert E.  - 
De boel zit weer lekker vast, ook weinig spectaculairs qua nieuwe nummer, Iko Iko is wel aardig maar heb al betere versies gehoord, jammer dat Ilse het niet beter doet, wel een leuke nieuwe nr. 1 !
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Leave A Little Love, Alles Komt Goed & Alles door
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Waar zijn alle zomerhits word nu echt wel een keer tijd. Dat een Tino Martin en Jan Smit wel in de lijst komen snap ik dan weer niet. Ook onbegrijpelijk dat Pink en rag'n bone man niet bovenin de lijst staan.