Tipparade

week 16 (17 april 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


6 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Ben heel benieuwd of PDM de Lijst der Lijsten gehaald heeft. Zo heel leuk zijn en naar mijn idee ook terecht. Verder wel wat interessante binnenkomers, vooral Twenty-One Pilots, die moet zeker door. Doja heeft ook wel wat fijns. En de nog onbekenden lijken mij wel de moeite waard, maar we moeten het eerst horen. Het zal in ieder geval vele malen beter zijn dan die meuk van Lil Kleine, want daar zit je gewoonweg niet op te wachten. Hopelijk gaat ook Rag 'n' Boneman met Pink door. Vind het nog steeds zeer onterecht dat zijn vorige niet naar de Top 40 is gegaan. Verder hopelijk ook door volgende week de hits van Marroon 5, Fred Again, Ilse de Lange, Emma H., Giveon, Krezip en ja Alain Clark! Had het trouwens wel gewaardeerd als Mick Jagger & David Grohl hadden binnengekomen in de plaats van die Kleine. Echt een heel lekker nummer!!!! Volgende week dan maar?!
Top 40 profiel van Jacket
Jacket  - 
@Sander. Dat Dua Lipa een comeback gaat maken is niet waarschijnlijk. De Top 40 is deels streaming en deels airplay. Als er relatief weinig airplay is dan zal de plaat niet terugkeren. Een lijst waar je dat wel in terug ziet is de Single top 100. Die is gebaseerd op 100% streaming.
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk  - 
Fred Again mag nu wel is de Top 40 in knallen! Zeer goede zomerse ibiza track. Ben benieuwd naar de nieuwe Regard en natuurlijk Kygo
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@Nour exact dit dus
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Dua lipa met Levitating blijft stijgen in Spotify en weer terug in de streaming lijst.Hoop op een comeback in de top 40
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Wasted Love, Horizon & Rasputin door, ik hoop heel erg dat Fireworks ook door is maar zal wel niet.