Tipparade

week 24 (13 juni 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
11
12
6
Details Friday - 21
126
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


31 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
@Jacco: ik ook niet hoor. Maar als ik er dan toch 1 mag benoemen, dan wordt het nu MrMusicMagnificent's: Giant Rooks met Watershed.
Top 40 profiel van Jacco Kosten
Jacco Kosten
Ik ben waarschijnlijk de enige die géén eigen schijf heeft
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld
Superbedankt voor jullie enthousiasme maar om eerlijk te zijn ik heet Willem ik ben 13 jaar en hou ontzettend veel van de muziek van nu eigenlijk vind ik heel de top 40 leuk sinds augustus 2019 maak ik elke vrijdag een top 40 in powerpoint en elke donderdag een tip top 15, waar ik die op baseer is airplay,streaming en mijn eigen mening mijn groter voorbeelden zijn toch de top 40 van Q en de top 50 van 538
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Ook ik heb mijn eigen schijf "V-Hit", bij mijn eigen lijst. Volgensmij is het iets wat wel meerdere mensen doen haha
Top 40 profiel van
@Nadine en @Hendrik, lache joh! Ik heb ook een eigen "Alarmschijf" in mijn radiouitzending elke week, genaamd de Tip van Sip. Afgelopen week was dat Black Dog van Arlo Parks. Ook heb ik een Trending Top 5 in die uitzending, deze was 1. Roses, 2. ROCKSTAR, 3. Treinstation, 4. Blinding Lights, 5. Rain On Me.
Top 40 profiel van Hendrik Ritskes
Hendrik Ritskes
@Nadine: interessant dat je een nieuwe top 40 in het leven wilt roepen. Hoe gaat het eruit zien? Ben wel benieuwd. Ook ik heb een schijf elke week en wel de binnenkomer van de week (ik noem het 'ritsplaat'. En dat wordt weer een lastige keuze, want er zitten een paar hele fijne dingen bij. 6s to 9s, House arrest, I'm just feelin'... En het is ook voor mij van belang dat mijn keuze een (grote) hit wordt. Emma Heesters en Snelle waren de afgelopen twee weken aan de hand, Snelle is door en dat verwacht ik van Emma ook wel. Een eigen lijst had ik ooit vroeger es, maar ik volg gewoon de Enig Echte. Heb wel bewondering voor iedereen die zelf een lijst maakt. Dat is nog niet zo eenvoudig. Succes, Nadine!
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers
Bijna allemaal lekkere nieuwe binnenkomers deze week. Alleen StaySolidRocke en Guus Meeuwis zijn twijfelgevallen. Tip 1,2,4,5 en 12 zijn vreselijke polderhiphopflops. Maar smaken verschillen natuurlijk. @John, Waar Snelle de Top 40 wel haalt komt doordat hij kan rappen en kan zingen. Maakt het allemaal wat melodieuzer en voor een breder publiek. @Nadine, Tips voor jouw Harde-Schijf: New Kids On The Block ft..Friends met"House Party", Chloe & Halle met "Do It" of New Hope Club met "Worse". Is jouw Top 40 ergens terug te lezen? Mijn Power Top 40 (Sven10) is wekelijks te volgen op www.buzzjack.com/forums/Personal-Charts .
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld
kleur & Banana door dat was het denk ik wel en qua binnenkomer zie ik alleen potentie in Imanbek
Top 40 profiel van Ray Willems Willems
Ray Willems Willems
mamacita denk ik ook gezien de diverse charts...
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld
Ja zou ook goed kunnen, ik hoop het niet ben er niet z'n fan van
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld
Ik heb een vraag ik heb zelf ook een eigen top40 maar elke week heb ik een harde-schijf (soort van alarmschijf/538 favorite) hebben jullie enig idee voor deze week waar zit potentie in
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Mamacita, Kleur en Banana door naar de Top 40.
Top 40 profiel van Freek
Freek
@Nadine: Ik zou gaan voor Big Wild!
Top 40 profiel van Rudy Roelandts
Rudy Roelandts
Wildflower en Black and White hopelijk door naar Top 40.
Top 40 profiel van Rudy Roelandts
Rudy Roelandts
@Nadine: Hollywood van LA Vision & Gigi D'Agostino
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld
@Rudy ik denk dat Wildfower & Black & White het niet gaan halen
Top 40 profiel van Bart Remmers Remmers
Bart Remmers Remmers
Shaggy terug in de Top 40. Maakte zijn debuut in 1993. Behoorlijk uitzonderlijk, maar verre van een record natuurlijk.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Banana en kleur door, mamacita twijfel. Vraag me af waarom 6's to 9's erin komt? Ekdom draait dit dood, maar Radio10 telt niet mee voor de top40. JC Stewart, Imanbek & Jensen (BETER ALS ROSES DIT) de tracks die doormogen van deze nieuwe nummers. Waar ga je heen en Letters mogen wel door. Hoop nog altijd dat Charlot - Better when it's dark binnenkomt in de tipparade, maar ik merk dat de streaming al terugvalt en de grote zenders haar track nog niet draaien.
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Moi luu wat loat wazz dij tiååeroade onlain ja. Moar goud de Zwadde was
Top 40 profiel van Nick
Nick
@Wesley, 6's to 9's is deze week Topsong en heeft ook airplay van 3FM (ex megahit)
Top 40 profiel van Sander
Sander
Leuk dat Banana en Mamacita door zijn naar de top 40. Kleur waarschijnlijk ook maar wat een prut nummer snap niet wat mensen daar leuk aan vinden. Dat snap ik sowieso niet van de Nederlandse rap/hiphop.
Top 40 profiel van
Weer een Hazes flop in de Tip, verder wat zit die Top hier vast, hopelijk volgende week 10 nieuwe de bezem er door zou el eens goed zijn, en de houdbaarheid voor een plek in de Tipparade verkorten, 7 8 of meer week is veel te lang !
Top 40 profiel van Ray Willems Willems
Ray Willems Willems
vindt de nieuwe single van 'big wild - touch ' beter als deze wat nu in de tipparade staat
Top 40 profiel van Hendrik Ritskes
Hendrik Ritskes
Te weinig doorstroming weer deze week. Had ook de hoop dat Emma Heesters wel door zou gaan. En Armin van Buuren is ook (nog) niet door. En die twee Nederhoppers daar bovenaan de lijst en op 5 Boef hoeft voor mij ook niet. We hadden wel elf of twaalf nieuwen kunnen hebben in de tipparade. Vroeger kon dat nog, de halve lijst nieuw en de plaatjes die naar de top 40 gingen kwamen boven in de lijst binnen en veel minder vaak onderaan.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
@Nadine: leuk een eigen Top40! :-) Is die ergens te beluisteren? Een blik in de Stemlijst geeft inspiratie voor jouw Harde-Schijf. Mijn voorkeur zou uitgaan naar Charlot-Better when it is dark, Michael-Patrick Kelly met Beautiful Madness, Ava Max met Kings & Queens, Nico Santos met Like I love you, de nieuwe Faithless, Mark Forste met Übermorgen, Voltage met She's like the wind, of uit de huidige Tipparade dat heelijke zomernummer van Disclosure (was al Top Song op Radio 2) en als je wat nieuws in NL wilt introduceren, dan raad ik powervrouw Stefanie Heinzmann aan. Zij heeft momenteel een hit met All we need is love! Succes!!
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
Zittenblijvers komen tegenwoordig veel te veel voor in de Tipparade. Eeuwige klevers zijn helaas ook algemeen goed geworden. De bovenste 2 hadden er al lang uitgemoeten, want daar is geen rechtvaardiging voor. De hele top 5 kan er zowaar uit. Jammer dat Emma Heesters en Disclosure nog niet naar de Top 40 zijn gegaan. Geldt ook voor L&S Dadi Freyr, Sia en Friday. En als Snelle dan helaas zo snel naar de Lijst der Lijsten gaat, waarom dan Celeste niet of eerder genoemden?! Snelle heeft muzikaal gezien toch niet zo heel veel toegevoegde muzikalische waarde. Dotan en Robin Schulz, die mogen wel wat sneller. Van de nieuwe binnenkomers ben ik heel blij met 6s to 9s, geweldig nummer. Die mag volgende week direct de Lijst in!! Ook voor House Arrest blijf ik graag thuis. Lekkere track :-) De andere zijn ook wel leuk, behalve dat monotone Party Girl. Dan hoop ik dat volgende week op een frisse voorjaarswind, zodat er plaats gemaakt wordt voor Charlotte, Nico Santos, Michael-Patrick Kelly, Lenny Kravitz, Faithless, Stefanie Heinzmann, Ellie Goulding, Ava Max, nieuwe Calvin Harris, Jordan Davis, 3Js, Voltage en Mark Forster.
Top 40 profiel van Theo Kemmer
Theo Kemmer
iets betere binnenkomers als verleden week. JC Stewart en Big wild zijn goed, Sofi Tukker kan er ook mee door. Guus en André moet ik dan nog even luisteren. Maar inderdaad, na 6 weken kan een plaat wel uit de tipparade, dan wordt het in 99% van de gevallen toch niks meer.
Top 40 profiel van John
John
Waarschijnlijk 4 nieuwkomers in de Top 40, wat doorstroming is daar wel gewenst. In de Tipparade is doorstroming helemaal gewenst. Waarom Boef en Kevin in de tipparade staan is mij een raadsel, want deze tracks hebben totaal geen kans (onterecht overigens) voor een top 40 plaats. Waarom Snelle daar wel in komt !! Ja dat is duidelijk vriendjes politiek ! De nieuwkomers zijn prima en terecht alleen 28, 29 en 30 ken ik nog niet !
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Tja het is maar wat je weinig noemt. Toch 4 tracks die minimaal 10 plaatsen omhoog gaan. Gaat André Hazes (junior) nu zijn eerste solo Top 40 hit krijgen ?
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
@Nick: Dat verklaart een hoop, maar ik ben hem nu dus al wel zat aan het worden. Iedere dag tussen 8 en 10 ongeveer wordt hij gedraaid op 10. @John: Wie verwacht jij dan erin?
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld
Ik neem meestal een Harde-Schijf die het goed zal doen in de lijst (o.a. Nederlandse Top 40/538 Top 50/Single top 100) ik denk dat ik ga voor Emma heesters of Imanbek