Tipparade

week 23 (6 juni 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
12
15
5
Details Friday - 21
155
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


19 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Is de nije liest der nog naait? Was dit de Zwadde?
Top 40 profiel van Hendrik Buma Buma
Hendrik Buma Buma
4 binnenkomers voor de top 40? Mamacita, Banana, Waar Ga Je Heen en Kleur.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
Ik zat fout met mijn eerdere bericht over de AS zijnde Snelle, maar de boodschap is het zelfde: zitten we daar nu werkelijk op te wachten?!
Top 40 profiel van
Dadi Freyr moet naar de Top40 stijgen. 19 in de Tipparade is onwaardig. Een fijne gozer met mooie ogen en haar heeft een goede stem en muziekstijl.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
AS is Snelle, zitten we daar werkelijk op te wachten?!
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers
Snelle, Tino Martin en Rosalia zijn Top. Lijpe en Boef > Flopperdeflop Weer geen New Kids On The Block & Friends met House Party of Chloe & Halle met Do It! Jammerrrrrrr
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
Ook een leuke: Michelle David & the Gospel Sessions met Victory. Was volgens mij TopSong. @Vernon: dat is juist, maar nieuwe muziek moet natuurlijk ook bekend gemaakt worden. En daar blijft nog wel eens wat goeds liggen, omdat er vaak voor "bekend" wordt gekozen, hetgeen niet altijd goed is.
Top 40 profiel van Ricardo Mikkers
Ricardo Mikkers
Goeieavond, waarom staat Outsiders ft django wagner - we komen terug niet in de tipparade? Ze zijn toch bekend. Groet, Ricardo
Top 40 profiel van Sidney Meulema
Sidney Meulema
Nieuwe Snelle echt heerlijk. Zijn overstap van rap naar zang heeft hem zeker geen windeieren gelegd. Hij geeft Kleur aan deze vastgeroeste Tipparade. Nieuwe van Boef is erg persoonlijk en verdient het zeker om de Top 40 in te komen maar ik vrees dat dat moeilijk wordt zonder noemenswaardige airplay. Geldt ook voor de single Gordelweg van Kevin. Grappig dat Tino binnenkomt in de Tip. Ook alleen omdat hij nu 2x in de Top 40 heeft gestaan want de rest van de 'volkszangers' komt zelden in dit soort lijsten en deze nieuwe plaat is weer 'volks'. Ben benieuwd wat Was Sorry Maar Genoeg de komende tijd gaat doen! Lucas&Steve zullen volgende week vast doorgaan, is wel een lekker dancenummer. Ook Mamacita verdient het om door te gaan. Het is een eeuwigheid geleden dat Black Eyed Peas bij de beste 40 stonden, verder wel lekker zomers plaatje. Binnenkomers morgen; Secrets is nice, X vind ik gehyped maar snap het wel want Alarmschijf geweest en Watermelon Sugar vind ik om te janken. Maar dat is persoonlijk, heb ook respect voor de luisteraars die het wel waarderen :). Fijne avond en alvast een goed weekend mensen!
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
@MrMusicSteijl nummers in de Tipparade moeten iets van een reden hebben om er in te staan (streams, airplay, sales, Shazams, naamsbekendheid). Daarom staat bijv. Stefanie Heinzmann er niet in.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
En dat terwijl er in de Stemlijst al weken wel een aantal leuke nummers staan: Ilse de Lange & Michael Schulte, Nico Santos & Topic, Ellie Goulding, 6s to 9s (Big Wild) en verder Charlotte, Vintage. Verder ontbreekt daar nog bijvoorbeeld Stefanie Heinzmann met All we need is love. Leuke nummers genoeg, maar waarom komen die niet in de Tipparade en deze slechte nummers van deze week wel?
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld
Maar jullie hebben gelijk bijna allemaal waardeloze binnenkomers en weinig beweging, een stop, dip of flopparade ja
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld
Ik denk dat kleur, waar ga je heem & Banana door gaan volgende week
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Dit is zeker een flopparade. Wie gaan er volgende week door, niemand?
Top 40 profiel van Theo Kemmer
Theo Kemmer
Slechtere binnenkomers als deze week heb ik zelden gezien
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Een Dipparade deze week
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
Wat een dramatische Tipparade, of beter gezegd, Stopparade deze week. Erg veel zittenblijvers. Hopelijk volgende week wat meer beweging, understatement. Naar mijn idee staat er te veel meuk in, zelfs bij de nieuwebinnenkomers van deze week zit niets goeds. Top 40-waardig zijn Black Eyed Peas, 6ix9ine, Disclosure, Friday, Emma Heesters, Sia, L&S, Dadi Freyr, Celeste en Dotan.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
3 leuke doorstromers (waarvan ik Harry en Regardeer ergens rond de 30 verwacht en X net door op 39 o.i.d.). Deze lijst is echter niet heel interessant helaas.
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Tis net of zo aalmoal liem aan de kont hemmen: staait goud vast. Gain files int verkaair moar wel hier. Moar vief nijen da's naait veil. Woarom naait de nije van de Prietenders, of dij van Melenie C of dij van Cielo Green bevubbeld? Mooije ploaten dij dij stilstoanders droet kinnen goeien. Moar goud de stof zoeger van de Zwadde is zeker in reperoatsie? Regard mit Ree binnen de top 40 (nr 36) en Herrie Styles ook binnen op 32 in de vattig. De Jonas breurs en X mit Karola (Bzn?) in de vattig op 28 binnen. De aainzoame wolf droet en Bouw Dob is ook droet (mooij laaid, sneu veur hom). Dij leste twij binnen flopt ast dat nog naait deur hast. De nijelingen van Tino en Snelle binnen goud en wodden hitz en Rosalia kin ik nog gain boerenstamppot van moaken. Mout even winnen denken ik. Boef zien traaintje is ain goud laaid en de daainstregln van de NS gaait ook weer lopen dus dat kompt goud oet. Lijpe zug ik gain hit wodden mit zien stoerie. Goud luu ik mout de preduktiestatestiekken van Coba 19, Gerda 28 en Dina 15 nog biewaarken. Tabee!