Tipparade

week 13 (28 maart 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


12 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Sander
Sander
@Chartfreaker40 freak Heb vanochtend gechat met bol.com maar daar is nog niks bekend van die nieuwe release datum dus daar nog steeds 3 April
Top 40 profiel van Chartfreaker40 freak
Chartfreaker40 freak
@sander hindriks de nieuwe dua lipa is weer top staat al op spotify rest vh album morgen ook nog eens
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Nieuwe Dua en Weeknd top, ook benieuwd naar Kygo en Major Lazer. 2 prima doorstromers, neem aan dat 17MM ook door is (en misschien Roses RE?). Hopelijk binnenkort Venus en Boyfriend ook door.
Top 40 profiel van Sander
Sander
Jullie hebben inderdaad gelijk Radiostations hebben echt hun best gedaan om Gaga te laten falen. Stupid Love heeft ook geen 1 keer in de rotatie gestaan van 538 en Q music.Maar dat geld ook voor Katy Perry Word ook dood genegeerd.Verder benieuwd naar Party next door ft Rihanna en naar de nieuwe Dua Lipa.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Death Bed is trouwens ook een leuk nummer! Rode Wijn gaat iets minder hard dan ik had gehoopt, mag de lijst ook wel halen.
Top 40 profiel van Hendrik Ritskes
Hendrik Ritskes
Behoorlijk veel nieuwe tracks in de lijst, dus ik heb weer het een en ander te beluisteren, voor de meesten geldt dat ze morgen pas de streamingdienst op gaan. Het wordt voor Mabel erop of eronder, hopelijk volgende week toch nog door. Ook Lady Gaga stelt teleur. Hopelijk gaan The Script en Maan & Kraan ook snel door naar de top 40.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
@John, tja ze hebben het voor elkaar met Mabel en gaga, gaan helaas falen. Meerdere coronatracks binnen, maar dan toch al 17 miljoen mensen ook door? Single sinds 23-3, scoorde direct in 1 dag 2.5x zoveel als nr. 2 in Spotify, en had al wat airplay
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
7-9 mogen van mij ook door (L&S, Rita, Script)
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen
Como Tu en Supalonely door. Hoop dat Di-Rect, Lady Gaga en Coldplay de overstap nog kunnen maken in de komende week/weken.
Top 40 profiel van Chartfreaker40 freak
Chartfreaker40 freak
@sander hindriks aha oke nou ik zit hem nu op spotifty te luisteren lekker album wel zou kunnen dat die fysiek over een week pas uitkomt
Top 40 profiel van Dennis Dekker
Dennis Dekker
Dua Lipa komt morgen uit. Interessante tipparade deze week. Ik ben benieuwd wat nr. 30 gaat doen. Verder een paar goeie stijgers en dus 3 binnenkomers in De Top 40? Zou leuk zijn als 17 miljoen mensen Alarmschijf wordt ;)
Top 40 profiel van Henri Veldman
Henri Veldman
Ik begrijp de radiostations eigenlijk prima wat Lady Gaga en Mabel betreft. Dit zijn toch ook geen top40-waardige singles? Kom op zeg... Ben wel benieuwd naar de nieuwe Dua Lipa en The Weeknd.