Tipparade

week 5 (3 februari 2018)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


17 Reacties


Log in om te reageren.

Nick de Rooij  - 
Hij is er wel je de volgende link gebruiken als je bent ingelogt https://www.top40.nl/member/tipparade
Ray Willems  - 
waar blijft de nieuwe tipparade ??? voor de inloggers onder ons ...
Hendrik Ritskes  - 
Wordt de nieuwe tipparade niet meer donderdagmorgen ververst? Ik zie alleen de lijst van afgelopen week staan. Wel mooi vind ik de bekendmaking van wat er in de tipparade nieuw binnenkomt. Was dat gisteravond eenmalig of gebeurt dat voortaan elke woensdagavond? De tipparade mag van mij gerust blijven, maar ik vind dat er relatief weinig tracks "toegelaten" worden. In de jaren zeventig en tachtig was negen of tien nieuw per week heel gewoon met uitschieters naar vijftien hoog en vier of vijf laag. En er zaten veel meer verschillende genres bij. Hoe dan ook, dit is 2018 en gelukkig blijven er toch hele leuke dingen tussen zitten.
Herman Koers  - 
Top Alarmschijf!! Jammer dat Filhty (voorlopig) mislukt is in de Nederlandse Top 40! @Hans Kegge, Ik ook! Tips voor de Tipparade: Sigrid (Strangers), Craig david/Bastille, Maluma/Nego Do Bolo, André Hazes Jr, Troye Sivan (My My My) en Nico Santos (Rooftop)
Hans Kegge  - 
Ik ben die rap en hip hop rotzooi ook al lang helemaal beu Verziekt de hitlijsten al veel te lang.
Sander Hindriks  - 
Ze mogen van mij die NL Hiphop verbieden zien de lijsten er een stuk leuker uit. De haat naar NL hiphop word bij mij steeds groter. daarbij als de teksen ook echt inhoud hadden en de clips niet altijd lijken op dat ze bij Kim Holland op bezoek zijn geweest zou ik rap nog wel leuk kunnen vinden
Luigi Toadstool  - 
Hopelijk Sick Boy
Frank Zweers  - 
@Marcellino. In de tipparade kun je alleen maar binnenkomen stijgen en blijven staan.
Julian  - 
Filthy naar de top 40 en volgende week Say Something?
Julian  - 
Je denkt dat hop hop hop in de top 40 staat? Ik weet het niet, maar het zou wel lachen zijn. 😂 (Ookal is het een k*t lied)
Wesley Steenbergen  - 
Ik denk dat er misschien wel 5 van de 6 nu de top40 in zijn: 4/5 (p1), hop hop hop (p5), filthy (p7), God's plan(P27), Sick boy (29), alleen Naked (10) haalt de top40 niet
Marcellino Coolen  - 
Cultuuromslag? maak van de Top 40 een Top 50 en doek die hele Tipparade maar op, scheelt een hoop ergernis. Wat een natte vinger werk is dat zeg!
Julian  - 
Justin Timberlake :D
Frank Zweers  - 
Tipparade is een promotielijst .Eerste divisie-tracks.Natuurlijk staat Sick Boy in de Top 40 en ook God's Plan (wat een heftige titels) Antwoord van Boef is de meest gestreamde track van afgelopen week ,maar de track speelt nog eerste divisie (radio-industrie)
Julian  - 
Een top 50 is geen gek idee, maar al die stijglijnen van nummers kloppen dan niet helemaal meer. Tipparade moet blijven
Julian  - 
Nieuw: 4/5, Hop Hop Hop, Filthy, Sick Boy, God's Plan
Lazzaranzo  - 
Ik verwacht alleen Sick Boy en God's Plan naar de Top 40. Justin Timberlake is er uit omdat die nieuwe single in de Tipparade gekomen is. Hop Hop Hop is denk ik geflopt flopt flopt, omdat die track er anders veel eerder in had moeten komen.