Tipparade

week 40 (6 oktober 2018)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


16 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
Het zijn wederom zeer matige binnenkomers deze week. Alleen Lil Peep & XXXTentacion en Shawn Mendez zijn naar mijn mening interessant. De rest is veel van het zelfde wat we al kennen. Mijn voorkeur zou zijn om de hele top 3 naar de Lijst der Lijsten te sturen. Werkelijk opmerkelijk dat John Mayer er nog steeds niet naar toe doorgestuurd is! Verder ook Fisher, LSD, TOP en Vinchenzo naar de Lijst. Erg jammer dat Heavn er uit is, zonde. Wanneer komt nou eens eindelijk één of meerder van de volgende internationale hits de lijst binnen? Chaka Kahn (Like Sugar), Namika f/Black M (Je ne parle pas Français), William (La La La), El Professor (Bella ciao)(een grote zomerhit door heel Europa!), de nieuwe van Waylon, de Kovacs (It is the weekend), Gavin James met Always, Muse met Something Human, Revolverheld met Immer noch fühlen en de nieuwe van CNCO met Se vuelve loca (ze hadden toch een heel coole en mooie zomerhit in 2017) of Jovanotti met Il Canzoni? Emma Bale kan er in met Cut Loose. De nieuwe Kodaline moet er toch ook zo in kunnen? Verder ook een gaaf nummer van Tom Odell met Alice Merton. Maitre Gims heeft wederom een gave nieuwe single gelanceerd. Rap is toch zogenaamd populair? Des te merkwaardiger dat Eminem er ook nog niet in staat!!
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
@Igameslol ja dat denk ik wel. Ze kunnen hem ook eigenlijk niet negeren. Grote hit over de hele wereld. En op Spotify doet 'ie het ook goed in Nederland. Dus ik denk dat het wel gaat lukken.
Top 40 profiel van lgameslol
lgameslol
Zal taki taki de top 40 halen
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
Ik heb ook niks tegen rapmuziek. Al is het niet mijn soort muziek. Ieder zijn eigen ding.
Top 40 profiel van Silento123
Silento123
Heb je het niet gehoord Marco Gerritsen? Shawn Mendes is sinds kort gestopt als zanger en als rapper doorgegaan!
Top 40 profiel van lgameslol
lgameslol
Waarom hebben mensen een hekel aan rap muziek bij sommige nummers ben ik het met jullie eens maar slide is toch niet heel slecht
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
@Silento123: Wat?! Shawn Mendes rapper? haha
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo
Zal Killshot het gehaald hebben? Vrij snel uit de stemlijst en ook wereldwijd bijna overal een hit. Dit nummer is overigens WEL als single uitgebracht dus we zullen zien.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Leuk van goodbye en Let me love you verwacht. I love it erin? i hate it En slecht dat ze new light laten floppen, verdient meer
Top 40 profiel van Sander
Sander
Weer zo'n klote rapper als hoogste binnenkomer. Jason Derulo eindelijk naar de top 40 nu Ariana Grande nog . Mis alleen Lady Gaga nog in de tipparade die verdient het echt wat is Shallow een prachtig nummer.
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
Oja, En Goodbye
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
Let You Love Me, I Love It (helaas) en Goodbye (op het nippertje denk ik) naar de top 40. Eastside komt net tekort en haalt de top 40 net niet en verlaat verder samen met Mind Games en X’s de Tip. Leuke binnenkomers ook!!
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
Weer weinig bijzonders volgens mij. Let You Love Me in ieder geval naar de Top 40. Verder misschien I Love It & Eatside?
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
Hahahah ik denk dat @Sander het over Kanye West en Lil Pump had (;
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
De hoogste binnenkomer is voor Shawn Mendes, maar de obsessieve haat is real @ Sander.
Top 40 profiel van Carina Pruim
Carina Pruim
Jonas blue nieuwe single Polaroid. wel leuk nummertje.