Tipparade

week 48 (2 december 2017)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


12 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Officieel staat morgen niet in de Top40 evenals dus Op Me Monnie (toch wel het meestbesproken nummer van de afgelopen 2 weken) De Top40 is niet representatief meer en eigenlijk meer een hobbylijstje geworden...
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Naar de Top 40: Alan Walker Jacob Banks en Broederliefde. Ed Sheeran zou weleens op 1 kunnen staan.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Dankzij flinke streams en social trends nieuw in de top 40.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma
Ik denk dat Broederliefde met officieel ook direct de overstap maakt naar de Top 40. Ik maak me niet druk of de top 10 tot kerst gelijk is. Die is op dit moment prima. Maar daar zullen nog wel een paar andere in komen.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Officieel van Broederliefde staat dik op 1 in de streaming top 40 .Waarom zou ie niet in de top 40 staan?
Top 40 profiel van Aimzique
Aimzique
Alleen Alan Walker en Jacob Banks zijn naar de Top 40, Broederliefde niet. Ik hoop dat Ed Sheeran morgen inderdaad op 1 staat, er mag wel een nieuwe nummer 1 zijn wat mij betreft. Ook ben ik benieuwd of er in december een paar nieuwe hits de top 10 in zullen komen, zie namelijk al gauw gebeuren dat we eind december met een top 10 zitten waarvan maar 1 (hooguit 2) nummer(s) er korter in zit(ten) dan 10 weken.
Top 40 profiel van Sander
Sander
Omdat Broederliefde nergens te zien is in de airplay Chart maar goed ook
Top 40 profiel van Erik
Erik
Bizar dat Famke Louise niet in de top 40 binnenkomt. Op spotify de afgelopen week 1,7 miljoen streams. Op youtube de laatste week meer dan 3 miljoen streams (inmiddels bijna 5 miljoen keer bekeken). Maakt meer dan 5 miljoen streams binnen een week. Neem ik ook de nummer 1 van Pink in beschouwing dan lijkt in de samenstelling van de top 40 het marktonderzoek en de airplay meer tweederde eindtotaal te bepalen. De rest is streams en social media.
Top 40 profiel van Aimzique
Aimzique
De Stichting Nederlandse Top 40 kijkt sowieso niet zo nauw naar de lijst. De lijst is op deze manier zo traag aan het worden, dat straks alleen maar de hits van afgelopen 6 jaar in de "bijzondere lijsten" staan. Ze denken dat sales en downloads gemanipuleerd kan worden, maar dat kan met airplay en streaming ook, maar dat blijven ze maar meetellen. Nederrap is enorm populair op dit moment, maar je ziet maar 3 nummers in de lijst terwijl er op ongeveer 5 in zouden moeten staan nu.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Op me Monie is te verklaren die staat op 17 in de streaming top 40. Officieel staat op 1 in de streaminglijst van de top 40 en heeft bij social trends ook goed gescoord . Hij staat niet in de tipparade dus die moet wel door zijn . Afgelopen weekend binnen op 16 in de Mega top 50 (ook Soundaware)
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma
Dat geldt trouwens ook voor marco.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma
Beste Lazzaranzo. Streaming wordt ook gemanipuleerd. Was onlangs nog op tv. Dus die nederrap is niet zo populair als door spotify ed wordt beweerd. Streaming worden opgekocht. Dus kijk niet naar streaming alleen.