Tipparade

week 40 (7 oktober 2017)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


9 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Adri
Adri
... en nu is ook de hoesafbeelding bij Cardi B's Bodak yellow - Money moves verschenen.
Top 40 profiel van Adri
Adri
Er lijken vorderingen te worden gemaakt. De hoesafbeelding van Marco Borsato's Thuis is zojuist verschenen.
Top 40 profiel van Jorgen
Jorgen
Ik mag toch hopen dat Marco Borsato volgende week gewoon in de top40 staat en nummers als despacito uit de lijst verdwijnen.
Top 40 profiel van Niels Vernooy
Niels Vernooy
ik verwacht morgen 4 flops hopelijk dat wulf mind made up de tip overslaat
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Ik wil niet heel autistisch gaan haten op verandering, maar de nieuwe site werkt nog alles behalve perfect. Inloggen om de nieuwe Tipparade te zien is natuurlijk kinderachtig en hoogst onnodig, maar als dan de nieuwe binnenkomers amper te zien zijn omdat o.a. de single artwork niet verschijnt is glitchy.... Gebruik zelf een adblocker, maar zonder staan tussen elke 10 nummers een reclame das toch geen uitstraling Stichting? Hopelijk worden dit soort dingen snel verholpen. Betreft de tip, weinig aan....
Top 40 profiel van Nick
Nick
Mooie Lijst. Hopelijk top 40 voor: Tiësto, Avicii , P.T.M. ,Hardwell , Anne-Marie , Galantis, Dj Snake, 30 Seconds to mars, Robin Schulz , Sam feldt , Jason Derulo en Campelphat. Denk het niet maar hopelijk ook nog ItaloBrothers. Ik denk top 40 morgen voor Kygo, Ed Sheeran , Martin Jensen. Flop voor Mr Probz , Martin Garrix en Welshly Arms. Alarmschijf geen idee, Dance Smash voor Alan Walker of Lucas & Steve.
Top 40 profiel van Hendrik Ritskes
Hendrik Ritskes
Het is even wennen met die nieuwe opzet. Nu is het wachten nog even op de download. Mooi dat je nu ook de muziek kunt afspelen via audio en video. Toch raar, dat de tipparade niet op de radio te beluisteren is.
Top 40 profiel van Sander
Sander
Paar waardeloze binnenkomers hoop dat Demi Lovato volgende week de top 40 haalt en dat Anne Marie flink door gaat stijgen
Top 40 profiel van Nick
Nick
Eindelijk, gelukt hopelijk fiksen ze het voor volgende week