Streaming Top 40

week 4 (25 januari 2023)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


4 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Jacco Koudijs
Jacco Koudijs  - 
Ik denk ook dat Miley op 1 staat aanstaande vrijdag. Anders klopt de lijst echt niet. Miley staat al 9 dagen op nummer 1 op spotify, itunes, apple music , youtube en deezer. En natuurlijk kan je het nummer niet leuk vinden. Iedereen heeft recht op zijn of haar eigen mening. Ik vind t trouwens wel een lekker nummer
Top 40 profiel van Samuel Duae Animae Cogitatiónes Duae Animae Cogitatiónes
Samuel Duae Animae Cogitatiónes Duae Animae Cogitatiónes  - 
@Eric R, natuurlijk niet! Myley Cyrus staat vrijdag op nummer één. En terecht! Heeft niets met Circles te maken en verwijst naar de song van Bruno. En herhaald twee zinnen omdat het het thema van het nummer is. Absoluut geen kopie! Dat jij het niet mooi vind dat is wat anders dat is jou goed recht.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Claude doet het overduidelijk in de airplay nu nog veel beter dan Miley Cyrus, dus denk dat Claude nog wel een weekje op #1 in de Top40 blijft. Overigens lijkt de muziek van Cyrus in Flowers als een kopie van Circles, grote hit van Post Malone en de tekst is wel erg veel afkomstig van een grote hit van Bruno Mars. Voor mij een reden om deze hit van Cyrus links te laten liggen; het is scoren met oud werk in een nieuw sexy jasje. Geef mij maar echt nieuwe muziek van bijvoorbeeld The Vices!
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
overtuigned #1 in de st40 is miley gezien de streams van claude word miley vrijdag de #1 maar de vraag is wie is #2 en #3? is claude's airplay hoog genoeg om hem op #2 te zetten of gaat hij naar #3? een andere opvallende stijger is ik space kan een track de top 40 halen met ALLEEN streams las de streams dusdanig hoog zijn? in dat geval gaat boef dan dus ook de top 40 in maar kweet niet. na 41 weken genotterd nog gewoon op #9 staan hoevaak word die nigeriaan nog aan geklikt op youtube zeg echt bizar S7F gaan ook lekker top 10 vrijdag? tom odell exit top 40? shakira gaat de top nog niet halen en mart ook nog niet wellicht wel goede stijgingen in de tip. cian gata ook lekker. zoë tauran gaat echt een streamings artiest worden gok ik. de #40 is ook bij de streamers aangekomen en gaat het vrijdag dus ook goed doen.