New Releases: Tones And I terug met track over dromen

- Releases

 Tones And I Lil Nas X Sick Individuals Billie Eilish Sam Feldt Alma Digital Farm Animals Foo Fighters Nick Klyne Benee Douwe Bob Katy Perry Tiësto Yung Felix Poke Lil Kleine
New Releases: Tones And I terug met track over dromen

Iedere week check je hier de heetste en lekkerste nieuwe releases van deze week. Deze week verscheen er nieuwe muziek van onder anderen Lil Nas X, Tones And I, Sam Feldt en Douwe Bob.

FLY AWAY – Tones And I
Je zou het bijna vergeten, maar Tones And I stond dit jaar al met drie verschillende tracks in de Top 40. Haar grootste hit tot nu toe, Dance Monkey, sudderde in januari nog na en daarna was het de beurt aan Never Seen The Rain en Ur So Fxxking Cool. Fly Away is een gloednieuwe track en daarop zingt de Australische over het volgen van je dromen en het bereiken van doelen die je voor jezelf hebt gesteld. Sommige dingen maken je toch minder gelukkig, dan je aanvankelijk dacht. Zelf heeft Toni Watson, zoals de Australische echt heet, natuurlijk ook een bijzonder verhaal. Zij werd van straatmuzikant een artiest die over de hele wereld bekend is.

HOLIDAY – Lil Nas X
Terwijl we in Nederland nog maar net met Sinterklaas bezig zijn, kijken vooral de Verenigde Staten alweer uit naar de kerstperiode. En daar horen natuurlijk de nodige kersthits bij. Lil Nas X, die je natuurlijk kent van zijn top5-hit Old Town Road, pakte het slim aan. Hij verbond Holiday aan de feestdagen, maar omzeilde de traditionele kerstbelletjes. Zijn track had qua sound ook gewoon in de lente uit kunnen komen. In de video is de kerstsfeer wel aanwezig, tot aan glimmende pakjes aan toe. En dan hebben we het niet over cadeautjes…

MISS YOU – Tungevaag, Sick Individuals, Marf
De Noorse dj en producer Martin Tungevaag heeft vooral in Scandinavië al heel wat hits op zijn naam staan. Buiten Europa heeft hij nog niet veel voet aan vaste grond gekregen, maar dat kan met Miss You zomaar veranderen. Daarvoor schakelde hij wel de hulp in van de Nederlanders Ray Hofstee en Jim Smeele, oftewel de Sick Individuals. Ook voor de zang werd een Nederlander gevonden, namelijk Marf. Hij heet in het echt Marcus Adema en is naast zanger ook nog producer en songwriter. Hij schreef dan ook samen met Eric van Tijn, Jochem Fluitsma en Flemming Viguurs mee aan de track.

THEREFORE I AM – Billie Eilish
Normaal gesproken zou No Time To Die van Billie Eilish weer flink gestreamd worden in deze periode. Helaas is de nieuwe James Bond-film, waar de track de titelsong van is, uitgesteld naar volgend jaar. Maar gelukkig heeft de zangeres niet stilgezeten en is er nu Therefore I Am. Uiteraard is het nummer weer geproduceerd door haar broertje Finneas. De track is een keiharde middelvinger naar iedereen die haar haatberichten heeft gestuurd en naar mensen die haar willen kopiëren. Ook mensen die ze niet kent, maar toch denken te weten hoe zij zich voelt, moeten het flink ontgelden.

HOME SWEET HOME – Sam Feldt feat. Alma & Digital Farm Animals
Sam Feldt is dit jaar aardig productief. Hij bracht onder andere de tracks Far Away From Home (met Vize en Leony), Use Your Love (met Goldford) en Paradise (met Stevie Appleton) uit. Deze week is het de beurt aan Home Sweet Home, dat hij maakte met Alma en Digital Farm Animals. Die laatste act, waarachter de Britse dj en producer Nicholas Gale schuil gaat, heeft al een Top 40-verleden. Hij stond namelijk al met All Falls Down (met Alan Walker en Noah Cyrus) op nummer 11 en kwam met Back To You (met Louis Tomlinson en Bebe Rexha) tot de zeventiende plek in 2017.

Ook deze tracks moet je checken!
Het laatste studioalbum van de Foo Fighters, Concrete And Gold, kwam in 2017 uit. De afgelopen tijd werkte de band van zanger Dave Grohl aan nieuw werk en daar krijgen we deze week al een voorproefje van. Shame Shame is de eerste single van het album Medicine At Midnight, dat op 5 februari 2021 moet verschijnen. Deze week heeft ook Nick Klyne, die je nog kent van zijn track Rain On Your Parade, een nieuwe track uit (How Do You Feel) en daarop is opnieuw te horen wat een fenomenale stem hij bezit. Benee heeft haar album Hey u x voor je klaarstaan, waarvan Kool een mooie smaakmaker is en Douwe Bob komt met Hold On, dat hij al ten gehore bracht tijdens de intieme optredens, die hij dit najaar gaf. Katy Perry liet haar track Resilient in de remix gooien door onze eigen Tiësto, waarop ook de Spaanse zangeres Aitana op te horen is. Yung Felix, Yemi Alade, Lil Kleine en Poke zorgen er tenslotte voor dat je de hele dag met het woord Taka in je hoofd zit.

SHAME SHAME – Foo Fighters

HOW DO YOU FEEL – Nick Klyne

KOOL – Benee

HOLD ON – Douwe Bob

RESILIENT (TIËSTO REMIX) – Katy Perry ft. Aitana

TAKA – Yung Felix, Yemi Alade, Lil Kleine, Poke

Wil je meer nieuwe releases checken? Beluister dan onze playlist op Spotify of check hier de releaselijst.

Foto: YouTube