New Releases: Suzan & Freek proberen iets nieuws

- Releases

 Suzan & Freek The Script Sigala David Guetta Sam Ryder Topic John Martin Dean Lewis Justin Timberlake Justin Bieber Jonas Blue Louisa Johnson DubVision Afrojack Charlie Puth
New Releases: Suzan & Freek proberen iets nieuws

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe releases voor je op een rij. Deze week check je nieuwe muziek van onder anderen Suzan & Freek, The Script, Sigala, David Guetta en Sam Ryder en Topic en John Martin.

KWIJT – Suzan & Freek
“Alles mag nu weer en dus hebben we na een drukke periode gewoon behoefte om even ‘kwijt’ te zijn. Dat wil zeggen: in een soort van bubbel stappen en gewoon lol maken.” Dat vertelde Suzan van Suzan & Freek aan Domien Verschuuren in de Q-middagshow, vlak voordat Kwijt afgelopen donderdag voor het eerst op de radio zou worden gedraaid. Het is voor het duo een bijzonder nummer, want Freek hoor je er voor het eerst op rappen. “We hebben dit liedje geschreven met Goldkimono en die heeft onder andere ook Firestone van Kygo geschreven en hij heeft zo’n lekkere surfvibe. Toen we de track schreven, besloot ik dat ook eens te proberen,” aldus Freek. “Ik rap natuurlijk ook weleens tijdens optredens van ons, dus daarom past het wel bij mij.”

DARE YOU TO DOUBT ME – The Script
Het is alweer een tijd geleden dat er een nieuw album van The Script uitkwam. In 2019 verscheen Sunsets & Full Moons, met daarop de hits The Last Time en Something Unreal. Niet veel later kreeg de wereld te maken met een bepaald virus en moesten concerten worden uitgesteld. Vorig jaar verscheen er nog een greatest hits-album, met daarop ook een nieuwe track: I Want It All. Die kwam in de Nederlandse Top 40 tot nummer 32. Daarna toerden de Ieren nog door Europa, maar bleef het qua muziek stil. En nu blijkt waarom: er zit een nieuw album aan te komen. Veel details zijn er nog niet, maar Dare You To Doubt Me lijkt alvast een voorproefje te zijn.

LIVING WITHOUT YOU – Sigala, David Guetta, Sam Ryder
Het is een cliché, maar wel één waar David Guetta jarenlang aan gebouwd heeft: heb je een hit nodig, dan bel je David. De Fransman brengt de ene na de andere track uit – Satisfaction met Benny Benassi staat sinds deze week in de Tipparade en vorige week verscheen I’m Good (Blue) met Bebe Rexha – en ze lijken telkens te scoren in de charts. Voor Living Without You werd de ster ingeschakeld door Sigala, die ook nog eens Eurovisiesongfestival-revelatie Sam Ryder wist te lokken. Samen maakten ze een zeer aanstekelijke track, die zomaar een Top 40-hit kan opleveren.

Ook deze tracks moet je horen
John Martin ken je natuurlijk van Don’t You Worry Child van Swedish House Mafia en van Higher Ground en Won’t Let You Go van Martin Garrix. Deze keer maakte hij met Topic een track: Follow Me. Dean Lewis weet te ontroeren met How To Say Goodbye, Justin Timberlake maakte samen met Romeo Santos een zwoele nazomertrack en Justin Bieber laat van zich horen via Beautiful Love (Free Fire)/ Louis Johnson was eerder te horen op Tears van Clean Bandit en doet het nu met Jonas Blue op Always Be There. DubVision en Afrojack maakten met Feels Like Home de Official Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Song 2022 en Charlie Puth kent zijn eigen geur maar al te goed.

FOLLOW ME – Topic & John Martin

HOW DO I SAY GOODBYE – Dean Lewis

SIN FIN – Romeo Santos & Justin Timberlake

BEAUTIFUL LOVE (FREE FIRE) – Justin Bieber

ALWAYS BE THERE – Jonas Blue x Louisa Johnson

FEELS LIKE HOME – DubVision x Afrojack

SMELLS LIKE ME – Charlie Puth

Meer nieuwe tracks check je in onze playlist op Spotify.

Foto: YouTube