New Releases: Rag'n'Bone Man doet 't met Nothing But Thieves

- Releases

 Rag'n'Bone Man Nothing But Thieves Camila Cabello Riton Raye ABBA Waylon Drake Future Young Thug Little Mix Jason Derulo
New Releases: Rag'n'Bone Man doet 't met Nothing But Thieves

Het is vrijdag in de week van de officiële rentree van ABBA. Maar er was veel meer aan nieuwe muziek te bespeuren, met tracks van onder meer Fred Again.., Camila Cabello en Riton.

BILLIE (LOVING ARMS) - Fred Again..
2021 is zonder twijfel een succesjaar voor Fred Gibson. Zijn officieuze corona-anthem Marea (We’ve Lost Dancing) stond negen weken in de Top 40 en wist nummer 22 te bereiken. Als schrijver en producer werkte hij daarna mee aan de nummer 1-hit van Ed Sheeran, Bad Habits. Voor zijn nieuwste track nam hij de 90’s-Hit Your Loving Arms onder handen. De Duitse Billie Ray Martin, die in 1970 werd geboren als Birgit Dieckmann, stond er in 1996 drie weken mee in de Top 40.

ALONE (NOTHING BUT THIEVES REMIX ) - Rag’N’Bone Man & Nothing But Thieves
Met Alone leverde Rag’N’Bone Man een track af rond een vrouw die nooit trouwde of kinderen kreeg. “Ik leefde echt met haar mee”, zo vertelde hij eerder dit jaar tegen NME. “Want mannen krijgen nooit dat soort druk van hun families.” Alone is afkomstig van het album Life By Misadventure en werd geproduceerd door Mike Elizondo die eerder ook werkte voor onder meer Eminem en Alanis Morissette. Het nummer werd daarna onder handen genomen door Nothing But Thieves.

MILLION TO ONE - Camila Cabello
De ex-Alarmschijf van Camila Cabello, Don’t Go Yet, is inmiddels een top 10-hit geworden. Die track kunnen we straks terug gaan vinden op het album Familia. Ondertussen heeft Camila ook wat andere nummers afgeleverd, waaronder ook Million To One. Het nummer is afkomstig uit de film Cinderella waarin de zangeres de hoofdrol zal spelen. Het nieuwe Assepoester is vanaf vandaag te zien bij Amazon Prime.

I DON’T WANT YOU - Riton x Raye
Het typische geluid van Raye heb je leren kennen op tracks als By Your Side, You Don’t Know Me – Na Na Ay! en Bed. De 23-jarige heeft nu een samenwerking afgeleverd met Riton. De bijna 20 jaar oudere dj- en producer maakte in 2016 al een dijk van een clubhit met Rinse & Repeat voordat hij dit jaar een top 3-hit wist te pakken met Friday. In I Don’t Want You zit nog een dikke knipoog naar die hit want ook nu passeren een aantal dagen van de week.

I STILL HAVE FAITH IN YOU / DON'T SHUT ME DOWN - ABBA
De immens populaire Zweedse band ABBA keert, na een afwezigheid van veertig jaar, terug op het muzikale wereldtoneel met een revolutionaire concertreeks die start op 27 mei 2022. Samen met een tienkoppige band treden de digitale versies van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid op in een speciaal hiervoor ontwikkelde concertzaal in Londen. Naast deze spectaculaire nieuwe concerten verschijnt op 5 november ook een nieuw studio-album: Voyage. Het album, dat werd opgenomen in Benny's studio Riksmixningsverket in Stockholm, is het eerste studio-album van ABBA sinds de release van The Visitors uit 1981. Twee van de nieuwe nummers  zijn vanaf nu te streamen. Het gaat om I Still Have Faith In You en Don't Shut Me Down.

Ook deze tracks moet je checken
Waylon bracht al eens een Nederlandstalig nummer uit met Claudia de Breij (Ik Mis Je Zo Graag), maar solo hebben we hem nog niet in het Nederlands gehoord. Tot nu. Het Leven Is Te Kort brengt daar verandering in. Komende vrijdag verschijnt Certified Lover Boy, het nieuwe album van Drake. Way 2 Sexy (met Future en Young Thug) is het smakelijke voorafje dat we geserveerd krijgen. Het is niet de enige samenwerking op het album, want ook onder anderen Jay-Z en Kid Cudi zijn erop te horen. Niet alleen The Script komt met een greatest hits-album, ook de meiden van Little Mix brengen hun grootste hits uit op een schijfje. Uiteraard zullen daar ook nieuwe tracks tussen zitten, waaronder Love (Sweet Love). Jason Derulo brengt op de valreep nog wat zomer in je huis. Alhoewel: hij neemt je mee naar het zonnige en tropische Acapulco.

HET LEVEN IS TE KORT - Waylon

WAY 2 SEXY - Drake ft. Future & Young Thug

LOVE (SWEET LOVE) - Little Mix

ACAPULCO - Jason Derulo

Wil je meer nieuwe releases? De releaselijst bekijk je hier. Meer nieuwe tracks beluister je in onze playlistop Spotify!