New Releases: Maan is Tony Junior nog niet vergeten

- Releases

 Maan Armin Van Buuren Jaap Reesema Bebe Rexha Doja Cat Nicky Romero Sam Feldt MNEK Jax Jones Au/Ra Celeste Notd Josylvio
New Releases: Maan is Tony Junior nog niet vergeten

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe releases voor je op een rij. Deze keer check je nieuwe muziek van onder anderen Maan, Armin van Buuren en Jake Reese en Sam Feldt, The Him en Goldford.

ZO KAN HET DUS OOK PART 2 – Maan
Met Zo Kan Het Dus Ook kwam Maan vorig jaar tot de twaalfde plek in de Top 40. Toen was ze nog gelukkig met Tony Junior, maar het afgelopen jaar ging het stel uit elkaar. Tijd dus voor een part 2, moet de zangeres hebben gedacht en dus gaat de track nu over het leven na een break-up. Ze zingt nog steeds speciale gevoelens voor haar ex te hebben. Sterker nog: ze krijgt nog steeds een kleur van hem. Zo kan het dus ook.

NEED YOU NOW – Armin van Buuren feat. Jake Reese
Jake Reese stond het afgelopen jaar vooral in de belangstelling bij onze zuiderburen. In de Belgische Ultratop 50 stond zijn track met Regi en OT, Kom Wat Dichterbij, wekenlang op de eerste plek. Helaas voor het drietal wist de track in Nederland geen potten te breken. Deze keer is Jake, oftewel Jaap Reesema, te horen op Need You Now van Armin van Buuren. Wellicht herken je zijn stem niet meteen, want die heeft wat donkerder laagje gekregen. Hij klinkt plotseling een beetje als Seal. Nee You Now is weer een ouderwetse Armin-rammer, met een catchy beat.

BABY, I’M JEALOUS – Bebe Rexha feat. Doja Cat
Bebe Rexha heeft al meerdere keren bewezen dat ze in verschillende stijlen thuis is. Of het nu een puur popnummer is of een stevige dancetrack: ze draait er haar hand niet voor om. Die veelzijdigheid is een duidelijk talent, maar het zorgt er ook voor dat je haar niet direct kent van een eigen geluid. Ook werkt ze maar wat graag samen met andere artiesten en dus strikte ze voor haar nieuwste track ook weer een bekende naam uit de muziekwereld: Doja Cat. Zij brak het afgelopen jaar door met Say So. Hoewel Bebe aangaf meer een rockster te willen worden, is Baby, I’m Jealous meer een soft popnummer.

NIGHTS WITH YOU – Nicky Romero
Nicky Romero heeft niet stilgezeten tijdens de coronacrisis. Hij bracht onlangs nog een EP uit onder de naam Monocule, waarop hij volop experimenteerde. Nu is het tijd voor een track die weer typisch Nicky is en die prima op de radio past. Nights With You begint met een stukje piano, maar dendert daarna door. Een energieboost van jewelste, zoals we eigenlijk wel van de dj en producer zijn gewend. Wie de vocalen voor zijn rekening heeft genomen, is nog niet bekend. Toch zal de stem je bekend in de oren klinken… Het is de eerste track die Nicky bij Universal Music uitbrengt.

USE YOUR LOVE – Sam Feldt & The Him feat. Goldford
Met Far Away From Home (met Vize en Leony) scoort Sam Feldt momenteel zijn derde top 10-hit, na Summer On You (2016, met Wulf en Lucas & Steve) en Post Malone (2019, met Rani). De volgende rammer staat sinds deze week klaar en dat is Use Your Love, dat hij maakte met The Him. Dat is een producersduo dat bestaat uit Jeroen Kerstens en Steven Berghuijs. De stem die je hoort is die van de Amerikaanse singer-songwriter Goldford, die brengt normaal rustige gitaarliedjes uit en was wel te porren voor een uitstapje naar de dancewereld.

Ook deze tracks moet je echt checken!
Deze week lag er ook nieuwe muziek op de digitale deurmat van Jax Jones & Au/Ra, Celeste, Josylvio en Boy In Space en NOTD. MNEK, die momenteel met Joel Corry op nummer 1 in de Top 40 staat met Head & Heart, maakte opnieuw een heerlijke dancetrack. Deze keer bood hij Sleepwalkrs, een producersduo uit Londen, de helpende hand.

MORE THAN WORDS – Sleepwalkrs feat. MNEK

I MISS U – Jax Jones & Au/Ra

THERAPY – Boy In Space with NOTD

HEAR MY VOICE – Celeste

DOLLA DOLLA BILL – Josylvio

Wil je meer nieuwe releases checken? Bekijk hier de releaselijst of beluister onze playlist op Spotify! 

Foto: YouTube