New Releases: Lil Nas X naakt in video

- Releases

 Lil Nas X Camila Cabello Nicky Romero Marf Wulf Swedish House Mafia Ty Dolla $ign 070 Shake Dimitri Vegas & Like Mike Timmy Trumpet Edward Maya S10 Frenna Kevin Anne-Marie Little Mix Khalid
New Releases: Lil Nas X naakt in video

Iedere week check je hier de lekkerste en heetste nieuwe releases op een rij. Deze week verschenen er nieuwe tracks van onder anderen Lil Nas X, Camila Cabello, Swedish House Mafia en Anne-Marie en Little Mix.

INDUSTRY BABY – Lil Nas X feat. Jack Harlow
Wekenlang was Lil Nas X zijn fans aan het teasen. Daarbij kwam zelfs een verzonnen juridische strijd met Nike aan te pas. Deze week krijgt het publiek van de Amerikaanse rapper dan eindelijk waar het zo lang naar uitkeek: een gloednieuwe track. Industry Baby is een grootse track die een dikke middelvinger opsteekt naar iedereen die niet in Lil Nas X geloofde en hem veroordeelde omdat hij op mannen valt. Het refrein zegt wat dat betreft veel, zo niet alles: “And this one is for the champions, I ain't lost since I've began, yeah, Funny how you said it was the end, yeah, Then I went did it again, yeah”. Bij de release van het nummer schreef de rapper opnieuw een boodschap naar zijn jongere ik: "Ik wil dat je doorgaat. Ik wil dat je je realiseert dat jij de mogelijkheid hebt om de persoon te worden die je nodig had om op te groeien. Ik wil dat je ophoudt medelijden met jezelf te hebben. En ik wil dat je weet dat jij de enige persoon bent die in jou moet geloven!”

DON’T GO YET – Camila Cabello
Het vertrek van Camila Cabello uit Fifth Harmony eind 2016 heeft haar geen windeieren gelegd! Sterker nog: ze is solo al succesvoller gebleken dan de girlgroup zelf. De Cubaans-Amerikaanse zangeres scoorde haar eerste hit met Shawn Mendes in 2016. Met diezelfde Shawn Mendes heeft ze inmiddels alweer 2 jaar een relatie, wat ten tijde van hun nummer 1 hit Seńorita in 2019 bekend werd. Afgelopen weekend deelde Camila een teaser van haar nieuwste track Don’t Go Yet op Instagram. Ze is daarnaast ook druk bezig met haar acteercarrière. Nog dit jaar zal ze als Assepoester te zien zijn in een nieuwe live-action film.

OKAY – Nicky Romero & Marf ft. Wulf
Natuurlijk is Nicky Romero al jaren een bekende naam in de dj-wereld. Maar qua Top 40-hits wil het niet echt lukken. De Nederlander scoorde er in 2013 één met Avicii (I Could Be The One). Die kwam in de top 10 terecht, maar daarna was de Tipparade het eindstation van zijn andere singles. Tijd om daar verandering in te brengen. Op Okay werkt Nicky samen met Marf en Wulf. Die eerste ken je nog van de rammer Miss You, die hij uitbracht met Tungevaag en Sick Individuals. Marf, die eigenlijk Marcus Adema heet, schrijft en produceert al jaren tracks voor onder anderen Jaap Reesema en Gia Koka. Ook brengt hij zelf tracks uit. Wulf kennen we natuurlijk nog van zijn hits Mind Made Up, All Things Under The Sun en Switching Gears.

LIFETIME – Swedish House Mafia with Ty Dolla $ign & 070 Shake
Vorige week kwam het trio van de Swedish House Mafia nog binnen in de Tipparade met hun nieuwste track It’s Get Better. Deze week doen ze er nog een schepje bovenop, want ook Lifetime komt binnen in de Tipparade. Op dat nummer werken ze samen met Ty Dolla $ign en 070 Shake. Beide tracks staan op het derde studioalbum van de heren: Paradise Again. De release staat gepland voor eind 2021. Eerder deze week waren ze te gast bij The Tonight Show van Jimmy Fallon, waar ze zowel It’s Get Better als Lifetime lieten horen. Het was hun eerste optreden sinds de reünie.

FEEL YOUR LOVE – Dimitri Vegas & Like Mike x Timmy Trumpet x Edward Maya
Het eerste dat je opvalt aan Feel Your Love is natuurlijk die saxofoon. Die komt uit de grote hits Infinity en Infinity 2008 van Guru Josh (Project). Maar misschien herken je nog meer aspecten van het nummer. Je hoort namelijk de bekende Balkanbeats. En dat komt dan weer door Edward Maya, die in 2009 en 2010 hits scoorde met Stereo Love (#1, met Vika Jigulina) en This Is My Life (#24). Ook Timmy Trumpet doet mee. Hij was ooit trompettist bij verschillende dj’s op Ibiza, maar brengt nu zijn eigen tracks uit, zoals Freaks (met Savage) dat in 2014 de Tipparade haalde.

Ook deze tracks moet je echt checken

ADEM JE IN (REMIX) – S10 x Frenna x Kevin
S10 bracht eerder al Adem Je In uit en die is al te horen op verschillende radiostations. Nu is er een nieuwe versie en daarop zijn streamingkoningen Frenna en Kevin te horen.

KISS MY (UH OH) – Anne-Marie & Little Mix
Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh) was in de zomer van 2003 een dikke nummer 1-hit voor Lumidee. Anne-Marie en Little Mix gebruiken voor hun samenwerking een sample uit die Top 40-hit en dat zorgt er mede voor dat je Kiss My (Uh Oh) niet snel meer uit je hoofd krijgt. Vooralsnog is het een albumtrack. Het nummer staat op het deze week verschenen album van Anne-Marie, Therapy.

IF I DIDN’T LOVE YOU – Jason Aldean & Carrie Underwood
In de Verenigde Staten zijn Jason Aldean en Carrie Underwood inmiddels gevestigde namen, maar de countrysterren hebben in Nederland nog geen groot succes gehad. If I Didn’t Love You is het eerste duet dat de twee grootheden met elkaar maakten.

NEW NORMAL – Khalid
Het nieuwe normaal. Dat is een term die we sinds maart 2020 heel vaak hebben gehoord en waar heel wat mensen koude rillingen van krijgen. Khalid haalde er zijn inspiratie uit. Hij maakte er zelfs een compleet album over. Everything Is Changing komt in de herfst uit, maar op New Normal krijgen we al een voorproefje. De zanger hoopt dat “het nummer mensen helpt om weer contact met elkaar te maken, nu iedereen weer uit een lockdown komt.”

LIVING PROOF – The War On Drugs
Op 29 oktober brengt The War On Drugs met I Don't Live Here Anymore een nieuw album uit. Als voorproefje brengt de Amerikaanse band deze week het verhalende Living Proof uit.

Wil je meer nieuwe releases checken? Bekijk hier de releaselijst of beluister onze playlist op Spotify!