New Releases: Guus Meeuwis werkt samen met grote dj's

- Releases

 Guus Meeuwis Sunnery James & Ryan Marciano Alessia Cara Lil Kleine
Guus Meeuwis 2019

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks zodat je niets kunt missen!

NOOIT NIET VERLIEFD- Guus Meeuwis & Sunnery James & Ryan Marciano
Tijdens Vrienden Van Amstel is het begin van deze samenwerking ontstaan: ''het begon met een remix van het nummer Je Moet Het Voelen. Op een gegeven moment hebben we besloten om totaal iets nieuws te maken.” Aldus Guus Meeuwis tegen Metronieuws. 

MAKE IT TO CHRISTMAS- Alessia Cara
Eén van de eerste Kerstnummers dit jaar is er: Alessia Cara komt met Make It To Christmas. Heb jij ook al meteen zin in de donkere dagen voor Kerst door het horen van dit nummer? 

BLIJVEN- Lil Kleine
Ondanks dat Lil Kleine nog maar net vader is geworden is dit niet de eerste single van de rapper dit jaar, Blijven is de achtste track die de artiest in 2019 heeft uitgebracht. 

Hurt People Hurt People - The Script
The Script brengt vandaag hun veelbesproken album uit! Nog geen twee weken geleden stond The Script bij Qmusic en The Qube waar de Nederlandse Top 40 de jongens even mocht spreken. Daar vertelde de zanger dat zijn favoriete nummer van het album Hurt People Hurt People is. Wat is jouw favoriet? 

(Foto: BSR Agency)