New Releases: Billie Eilish brengt titelsong nieuwe James Bond-film uit

- Releases

 Sam Smith Oliver Heldens Billie Eilish Miss Montreal
Billie Eilish 2020

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks, zodat je niets hoeft te missen!

NO TIME TO DIE - Billie Eilish
Billie Eilish is met haar 18 jaar de jongste artiest die ooit de titelsong van een James Bond film heeft geschreven. De nieuwe James Bond-film zal in april te zien zijn in de bios en heet No Time To Die. Net zoals de nieuwe single van Billie. Het nummer heeft echt een James Bond-randje, maar je hoort ook invloeden van de jonge zangeres er in terug komen. 

TO DIE FOR - Sam Smith
Degene die de titelsong voor de vorige James Bond-film maakte, heeft deze week ook weer nieuwe muziek uitgebracht. Sam Smith scoorde in 2019 twee hits in de Top 40. Deze week komt de zanger met een nieuwe nummer: To Die For. Of dit nummer ook in de Top 40 gaat scoren check je elke vrijdag op Qmusic. 

TAKE A CHANCE - Oliver Heldens
Deze zomer sprak de Nederlandse Top 40 met de djOliver Heldens. Toen vertelde hij dat hij graag een keer wilt samenwerken met Disclosure. Dat is er inmiddels nog niet van gekomen, maar deze week brengt de dj wel een nieuwe solotrack uit. Er zijn weinig vocalen te horen op de single, dus of het nummer in de Top 40 komt is een grote vraag. Maar in ieder geval is het een heerlijk deuntje om het weekend mee in te luiden! 

HIER - Miss Montreal
De track Hoe van Miss Montreal kennen we allemaal. Haar meest recente Top 40-hits zijn Scared Of Love en Een Stap Terug, die in 2019 in de lijst stonden. Deze week komt de Nederlandse zangeres met een nieuwe nummer: Hier. De zangeres heeft niet stil gezeten, zo zat ze onlangs ook in de stoelen van The Voice Of Holland als gastjury. 

Meer nieuwe releases? Check die hier

(Foto: YouTube)