Fresh: Dubbele Ed Sheeran

- Releases

 Rondé Ed Sheeran
Fresh: Dubbele Ed Sheeran

De eerste vrijdag van 2017 schotelt ons niet één maar zelfs twee nieuwe tracks van Ed Sheeran voor.

De 25-jarige Brit is niet de enige die het jaar goed begint. Zo zien we ook nieuwe tracks van Dua Lipa (Thinking ‘Bout You), Armin Van Buuren (I Need You, met Garibay en Olaf Blackwood), Lucas & Steve (Calling On You, met Jake Reese) en Sunnery James & Ryan Marciano (The One That Got Away, met Clara Mae).
 

ED SHEERAN- castle on the hill
Zijn nieuwe album lijkt ÷ (Division) te gaan heten. Ed Sheeran begon het jaar met het bericht dat er vrijdag nieuwe muziek zou komen. Later deelde hij een stukje tekst uit Castle On The Hill, waarbij de eerste seconden ons even bij Where The Streets Have No Name brachten,

 

ED SHEERAN- shape of you
Niet één maar twee nieuwe tracks schotelde Ed Sheeran ons voor, want ook Shape Of You verscheen deze vrijdag. Gek genoeg bracht ook deze track van Sheeran ons even bij een andere track… The Greatest van Sia.

 

NATURALLY- rondé
Komende vrijdag verschijnt het titelloze debuutalbum van Rondé die we inmiddels al kennen van singles als Run, We Are One en Why Do You Care. Op 20 januari primeuren ze de nummers met een optreden in TivoliVredenburg. De meest recente track die we voorgeschoteld krijgen deze vrijdag is Naturally.

 

MOVE YOUR BODY- sia
De vierde officiële single van het album This Is Acting is Move Your Body. Daarvan kregen we Alive, Cheap Thrills en The Greatest al eerder voorgeschoteld. Daarna maakte de Australische zangeres nog wel een paar uitstapjes met muziek voor de films Lion (Never Give Up) en The Eagle Huntress (Angel By The Wings). Er gaan inmiddels sterke geruchten rond een achtste album én een wereldtournee, maar voorlopig dus nog een single van haar meest recente album. 

 

I NEED YOU- armin van buuren & garibay feat. olaf blackwood

Armin van Buuren dook voor zijn nieuwste single de studio in met Grammy-winnaar Fernando Garibay. Geen kleintje, want hij produceerde hits als Escape van Enrique Iglesias, Stars Are Blind van Paris Hilton en Alejandro en Born This Way van Lady Gaga. Daarnaast werkte hij nog met artiesten als U2 en Whitney Houston. De vocalen zijn afkomstig van de Jamaicaan Olaf Blackwood. I Need You is een track die je makkelijk in de lijn van This Is What It Feels Like en Another You kunt leggen, maar toch klinkt Armin weer anders dan op eerder werk.

 

Meer nieuwe releases? Klik dan hier of luister op Spotify.