Throwback Thursday: The Weeknd koopt villa

- Overig

Throwbackthursday Jewel Mumford & SonsThe weeknd
The Weeknd 2019

Wat gebeurde er in het verleden allemaal op 23 mei? In Throwback Thursday blikken wij terug op drie gebeurtenissen in de muziekindustrie die ooit op 23 mei zijn gebeurd.

Op 23 mei in 1977 begonnen de Zuid-Molukkers de treinkaping en belandde koning Willem-Alexanderin 1988 in de sloot met zijn nieuwe auto. Maar nog belangrijker, wat deden de Top 40-artiesten op 23 mei? Check het in een nieuwe Throwback Thursday.

Jewel geboren
Singer-songwriter, actrice, auteur, producer én poet: de CV van Jewel is niet mis. In 1974 is de zangeres geboren en vandaag is ze 45 jaar geworden. Wist jij dat Jewel 1998 het volkslied mocht zingen voor de superbowl én dat haar vader haar heeft leren jodelen?

Check de songtekst van Jewel haar Top 40-hit Foolish Games

Mumford & Sons in Ziggo Dome
Ook op 23 mei in de geschiedenis zijn er verschillende concerten geweest in Nederland. Vandaag zetten wij de show van Mumford & Sons in de Ziggo Dome in de spotlight. In 2016 speelde zij hier voor de tweede keer. Een paar weken geleden stonden ze weer in een uitverkochte Ziggo Dome, dit was de derde keer dat zij er speelde. Vanavond staat er ook een vet optreden gepland in de concertzaal, namelijk Backstreet Boys

Check de songtekst van Mumford & Sons hun Top 40-hit Believe

The Weeknd koopt villa 
Op 23 mei in 2017 streek The Weeknd neer in een rijk gebied van Los Angeles. Zoals je kan raden kostte zijn villa ook niet weinig: maar liefst 18 miljoen heeft de Canadees er voor neer moeten leggen. In de woning zijn 9 slaapkamers en 11 badkamers naast een thuisbioscoop, wijnkelder, lounge en sportzaal. Ook is er op het landgoed een gastenverblijf. Wist je dat Taylor Swift ook interesse had in deze woning. Toen de zangeres hoorde dat ze dan bij Kanye West en Kim Kardashian in de straat zou komen te wonen, sloeg ze het aanbod meteen af. 

Check de songtekst van The Weeknd zijn Top 40-hit Can't Feel My Face

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!