Throwback Thursday: Lisa Lois wint X-factor

- Overig

 Oasis Bruno Mars Lisa Lois Lisa ((Lois)) - Hallelujah
Lisa Lois 2019

Wat gebeurde er in het verleden allemaal op 9 mei? In Throwback Thursday blikken wij terug op drie gebeurtenissen in de muziekindustrie die ooit op 9 mei zijn gebeurd.

Op 9 mei in 1993 gebeurde er iets heel bijzonders in Kaatsheuvel: de beroemde Efteling-attractie de Droomvlucht is die dag geopend. Maar nog belangrijker, wat deden de Top 40-artiesten op 9 mei? Check het in een nieuwe Throwback Thursday. 

Bassist Oasis geboren
Paul Francis McGuigan oftewel Guigsy is geboren op 9 mei 1971 en hiermee is ook een deel van de populaire band Oasis geboren! In 1991 begon Paul als bassist bij de band en in 1999 gingen ze uit elkaar. 

Check de songtekst van Top 40-hit Don't Look Back In Anger van Oasis

Lisa Lois wint X-factor
Op 9 mei in 2009 was het groot feest voor Lisa Hordijk oftewel Lisa Lois: zij won toen de X-factor. Met haar versie van Hallelujah wist ze heel Nederland omver te zingen. Inmiddels heeft Lisa alweer vier Top 40-hits behaald. Ook deden wij een interview met haar over haar nieuwe single Losing My Mind en een interview over nummers die haar inspireren. 

Check hier de songtekst van Top 40-hit Hallelujah 

Bruno Mars speelt Ziggo Dome plat
Met zijn The 24K Magic World Tour stond Bruno Mars op dinsdag 9 mei 2017 in de Ziggo Dome. Met zijn funky sound en perfecte dansmoves kon het publiek zeker niet stilstaan! Wanneer de zanger weer naar Nederland komt is nog niet bekend. Wel bracht hij laatst een nieuwe track uit samen met Cardi B: Please Me die op de derde plek in de Tipparade stond.

Check hier de songtekst van Bruno Mars zijn meest recente song Please Me

(Foto: YouTube)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!