Op deze tracks kun je lekker naakt tuinieren

- Overig

 Miley Cyrus Jason Derulo Zedd Liam Payne Camila Cabello DJ Khaled Justin Bieber Quavo Robin Thicke Pharrell Williams Rihanna John Legend Chance The Rapper Nelly
Op deze tracks kun je lekker naakt tuinieren

4 mei is niet alleen de dag van de nationale dodenherdenking, maar het is ook de Internationale dag van het naakt tuinieren. Op deze tracks doe je dat net even lekkerder!

1 SEXUAL - Neiked ft. Dyo
"You are, you are, you are, you are, you are, making my life much greener, yeah yeah..." Met zo'n zin in je track en met Neiked als naam van je act, verdien je een plek in dit lijstje!

2 MALIBU - Miley Cyrus
Nog ideetjes nodig voor je tuin? Check dan de clip van Malibu nog maar eens. Miley liet er de planten goed in uitkomen. En zelf mag ze er natuurlijk ook zijn...

3 Naked - Jason Derulo
Jason Derulo ging echt naakt voor de opnames van de clip van Naked. Het hielp hem alleen niet aan een Top 40-hit. Van de beelden kunnen wij dan weer niet genoeg krijgen...

4 BLURRED LINES - Robin Thicke, T.I. & Pharrell
Ja, deze track en video mag niet ontbreken wanneer je je rode beukenhaag aan het planten bent. Er zwabbert genoeg rond in deze clip. 

5 I'M THE ONE - DJ Khaled ft. Justin Bieber, Chance The Rapper , Quavo & Lil Wayne
De clip van I'm The One is opgenomen in een voormalige achtertuin van Michael Jackson. Wees niet bang: geen naakt in deze video. Wel veel groen.

6 WORK IT - Nelly ft. Justin Timberlake
Komt het gras in je achtertuin inmiddels tot je oksels? Geen nood. Nelly en Justin Timberlake weten wel raad met je grasmaaier. 

7 NEVER BE THE SAME - Camila Cabello
Na zo'n dag onkruid wieden, heb je wel even verkoeling nodig. Camila neemt lekker topless een duik. Of is ze nou helemaal naakt?

8 GET LOW - Zedd ft. Liam Payne
Zedd en Liam houden wel van een beetje groen. Misschien dat ze daarom ook de tweede clip van Get Low in een tuin opnamen...

9 ALL OF ME - John Legend
Wie denkt dat John Legend een brave getrouwde man is, heeft de video van All Of Me vast nog niet gezien. Want wat doet hij nu met zijn vrouw Chrissy Teigen in die vijver?

10 S&M - Rihanna
Voor wie in is voor wat kinky stuff, hebben we altijd Rihanna nog. Zien we in de video van S&M nu echt een man aan een halsband door de voortuin kruipen?