Martin Garrix in de top 10

- Overig

 Martin Garrix
Martin Garrix 2020

Deze week staat de huidige Top 40-hit, Used To Love, van Martin Garrix in de top 10 van de lijst. Dit is inmiddels de zevende top 10-hit van de dj. 

Martin Garrix heeft met Used To Love zijn zevende top 10-hit te pakken. Daarmee komt hij in de top 5 van dj's met de meeste hits in het bovenste kwart van de lijst. De aanvoerder hiervan is David Guetta die er maar liefst tien meer dan Martin Garrix scoorde. Daarna volgen Avicii en Calvin Harris die beiden twaalf top 10-hits scoorden. De Nederlandse dj's met de meeste hits in de top 10 is niet Martin Garrix, maar dat is Tiësto die met elf van zijn Top 40-hits in de top 10 stond. Daarna komen Kygo en Martin Garrix die met zeven hits in het bovenste kwart van de lijst stonden.  

Bijna record voor Martin Garrix
Martin Garrix staat deze week niet alleen in de top 5 van dj's met meeste top 10-hits, ook is de Nederlandse dj op weg naar een nieuw record. Hij staat inmiddels 84 weken onafgebroken in de Top 40 en maar één Nederlandse artiest deed dat vaker. Vengaboys stond ooit 85 weken onafgebroken in de lijst, dus als Garrix het nog één week weet vol te houden, evenaart hij de muziekgroep. 

Check de songtekst van Used To Love

(Foto: YouTube)