De meest awkward videoclips

- Overig

 Nicki Minaj Katy Perry Lil Jon DJ SnakeDavid hasselhoff Carly Rae JepsenSan cisco
Awkward Moments Day

Het is Awkward Moments Day, een dag waarop awkward momenten worden gevierd. Wij hebben vijf awkward muziekvideo's voor je op een rijtje gezet.

Awkward, wat betekent het nou eigenlijk? Awkward heeft meerdere betekenissen, waaronder onhandig, grappig en raar.  Sommige videoclips zijn ook niet bepaald serieus of laten je awkward voelen wanneer je ze bekijkt. Wij hebben vijf awkward videoclips voor je opgesomd.

1. San Cisco - Awkward
Deze track mag niet ontbreken in dit lijstje. Awkward van San Cisco is een Australisch nummer en heeft in 2012 acht weken in de Tipparade gestaan. De videoclip is een beetje apart: de zangeres kijkt constant heel doordringend in de camera terwijl ze zingt. Kijk zelf maar!

Check de songtekst van Awkward

2. Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe
In deze videoclip probeert Carly opzichtig te flirten met haar buurjongen en uiteindelijk bleek hij geïnteresseerd te zijn in iemand anders, ongemakkelijker dan deze situatie kan bijna niet!. Call Me Maybe van Carly Rae Jepsen stond op de tweede plek in de Top 40 en was de grootste hit in 2012. 

Check de songtekst van Call Me Maybe

3. David Hasselhoff - Hooked On A Feeling
Hooked On A Feeling van David Hasselhoff is volgens meerdere mensen een awkward videoclip. Het begint met de tekst: 'Ooga Chakka' en dat gaat het hele nummer door. Omdat David in een soort ijsberenpak staat maakt dit de clip nog aparter. Al met al is deze videoclip vanaf het eerste moment vermakend!

4. DJ Snake ft. Lil Jon - Turn Down For What
De video van Turn Down For What zit vol dansers die uit hun dak gaan, niks opvallends zou je zeggen. Deze dansers maken wel vreemde dansbewegingen die het awkward maken om naar de video te kijken. De track van DJ Snake en Lil Jon heeft het ook goed gedaan in de Top 40. Het nummer heeft 11 weken in de Top 40 gestaan met de elfde plek als piekpositie.

Check de songtekst van Turn Down For What

5. Katy Perry ft. Nicki Minaj - Swish Swish
De laatste clip in het lijstje is Swish Swish van Katy Perry en Nicki Minaj. De clip zit vol met oude memes en grappen en dit zorgt volgens de reacties onder de video ervoor dat velen zich awkward voelen. Het nummer stond overigens wel op de 28e plek in de Top 40.

Check de songtekst van Swish Swish

(Foto: YouTube)
0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!