Alle Top 40-hits van Daddy Yankee

- Overig

 Daddy Yankee
Daddy Yankee

Dit jaar scoort Daddy Yankee hit na hit. In totaal heeft de reggaeton-zanger al zes Top 40-hits in zijn zak zitten. Check hier op welke nummers hij allemaal de lijst in kreeg. 

2005 - Gasolina
Je zou denken door zijn recente hits dat Daddy Yankee een jong en nieuw talent is, maar in 2005 had hij al een hit in de Top 40. Ook is Daddy Yankee inmiddels al 42 jaar oud. De zanger kwam veertien jaar geleden voor het eerst binnen in de lijst met Gasolina. Op zijn nieuwste hit na is dit de kleinste hit van de artiest. 

2017 - Despacito 
Twaalf jaar na zijn eerste hit scoorde Daddy Yankee zijn tweede hit in de Top 40 én dit is gelijk zijn grootste nummer in de Top 40. Despacito stond maar liefst vijftien weken bovenaan de lijst. In totaal scoorde dit nummer 905 punten en stond 29 weken in de Top 40. Ook was Despacito dé zomerhit van 2017. 

2018 - Dura
Een jaar later kwam Dura binnen in de Top 40 op de 28e plaats. Uiteindelijk stond de track op de tweede plaats en 25 weken in de lijst. Dit nummer heeft 791 punten en dat maakt Dura zijn op één na grootste hit in de Top 40. 

2019 - Con Calma, Instagram en China
2019 is hét jaar van Daddy Yankee, dat kun je wel stellen. Begin dit jaar kwam Con Calma binnen in de lijst op de 38e plaats en in week 16 stond hij zelfs bovenaan de lijst. Op dit moment staat de track nog steeds in de lijst op de 34e plaats. Vier weken geleden kwam Daddy Yankee zijn samenwerking met Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Afro Bos en Natti Natasha: Instagram uit. Hij kwam binnen op de 33e plaats en inmiddels staat hij in de bovenste helft van de lijst, namelijk op de zestiende plek. Zijn meest recente hit is China. Dit nummer kwam afgelopen week binnen op de 37e plaats. Daddy Yankee staat op dit moment dus met drie hits in de lijst. 

(Foto: BSR Agency)