3x hits met 'Rescue' in de titel

- Overig

 OneRepublic Madonna
OneRepublic 2019

Rescue Me van OneRepublic staat inmiddels twee weken in de Top 40. Er zijn niet veel songs met 'Rescue' in de titel, maar in dit artikel check je welke dit zijn en wat ze deden in de lijst.

3. Rescue Me - OneRepublic 
De meest recente track met 'Rescue' in de titel is uiteraard Rescue Me van OneRepublic. Dit is de tiende Top 40-hit van de band en de eerste hit in de lijst sinds 2016. De song staat nog maar twee weken in de Top 40 en staat momenteel op de 33e plaats.

2. Rescue Me - Madonna
De op één na grootste hit met 'Rescue' in de titel is van Madonna. Met Rescue Me scoorde de zangeres in 1991 een hit in de Top 40. Ondanks dat dit een tijd geleden is, is Madonna nog zeker 'relevant' in 2019. Afgelopen voorjaar trad de zangeres op bij het Songfestival in Tel Aviv. Rescue Me scoorde in totaal 144 punten: het nummer stond zes weken in de lijst en kwam niet hoger als de negende positie.

1. Emotional Rescue
Het oudste nummer met 'Rescue' in de titel is ook gelijk de grootste hit. In 1980 kwam The Rolling Stones binnen op de 33e plek met Emotional Rescue. In totaal scoorde de track 195 punten. 

(Foto: BSR Agency)