‘Westlife maakt comeback’

- Nieuws

 Westlife
‘Westlife maakt comeback’

Het lijkt er echt van te komen: Westlife staat te popelen om een comeback te maken. Dat beweert althans songwriter Albert Hammond.

Hammond schreef nummers voor artiesten als Whitney Houston, Leo Sayer en Tina Turner. Hij werd laatst naar eigen zeggen benaderd door de manager van Westlife, Louis Walsh. “Ik ontmoette Louis vrij plotseling in Ierland. Ik had hem al jaren niet meer gezien,” vervolgt Albert. “Hij liep zomaar mijn kleedkamer in. Hij vroeg me om een aantal liedjes te schrijven. Hij gaf als reden: “Ik ga Westlife weer terug op de kaart zetten”.”

Musical
De succesvolle songwriter zag de uitdaging wel zitten. Momenteel schrijft hij aan een musical en mogelijk zitten daar al wat tracks tussen voor de boyband. “Ik ben een musical aan het schrijven, die volgend jaar op de planken moet komen. Louis vond een aantal nummers al te gek.”

Shane Filan, Nicky Byrne, Kian Egan, en Mark Feehily zijn inmiddels in het midden van de dertig, maar gaven eerder al aan graag weer bij elkaar te komen. Louis Walsh ontkende eerder dat dit snel zou gebeuren. Blijkbaar is er toch iets veranderd…